Öncü Çamoluk Derneği İstişare Toplantısı Koçak Köyü Ev Sahipliğinde Gerçekleşti.

Çamoluk Eğitim ve Kültür Derneği'nin her ay tertiplediği Çamoluk mahalle ve köy dernekleri istişare toplantısı Koçak köyü derneği ev sahipliğinde gerçekleşti.

Öncü Çamoluk Derneği İstişare Toplantısı Koçak Köyü Ev Sahipliğinde Gerçekleşti.

Çamoluk mahalle ve köy dernekleri 2024'ün ilk kahvaltılı istişare toplantısı Koçak köyü derneği'nin tertiplediği programla gerçekleşti.

Program 14 Ocak 2024 Pazar günü yapıldı.Koçak köyü Dernek Başkanı Yavuz Yalçınkaya ve yönetimi, toplantının yoğun katılım olması sebebiyle daha konforlu ve geniş bir alan olarak Ümraniye evlendirme dairesinin davet balo salonunu tercih ettiler.

Program Kur'an'ı Kerim tilaveti ile başladı. Daha sonrasında istiklal marşı okundu. Program akışını Koçak köyü yönetim kurulu üyesi Kadir Çiftçi gerçekleşti. Ev sahibi Koçak köyü dernek Başkanı Yavuz Yalçınkaya kürsüye davet edildi. Yalçınkaya konuşmasında protokol, Başkan ve yönetimlerini selamlama konuşması gerçekleştirdi.

Programa; Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım Giresun federasyon başkanı Muhterem Memiş, Çamoluk Dernek Başkanı Hacı Canik ve yönetim Kurulu, Ümraniye Giresunlular Sivil Toplum Dernek Başkanı ve Ümraniye Belediye meclis üyesi Orhan Koç, Ümraniye Belediye Başkanı yrd Ayşe Yanık Ümraniye Ak Parti ilçe Başkanı Salim Çetinkaya katılım sağladı.

Giresun Görele'li şehidimizin son yolculuğuna ugurlamak için programa katılım sağlayamayan, TBMM idare amiri ve Ak Parti İstanbul milletvekili Hasan Turan selamlama mesaj gönderdi.

Çamoluk Dernek Başkanı Hacı Canik, Giresun Federasyonu Başkanı Muhterem Memiş, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım birer selamlama konuşması gerçekleştirdiler. Konuşmaların ortak noktası Şehitlerimiz oldu. Geçtiğimiz 12 Ocak 2024 tarihine pençe kilit operasyonunda şehit düşen kahramanlar anıldı el açıldı dualar edildi.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım hep konuşan taraf biz oluyoruz bugün ben sizi dinlemek istiyorum diyerek fikir talep öneri için mikrofon teklifinde bulundu.  Soru cevap şeklinde bölge ve mahalle öneri soruları alan Yıldırım, cevaplamasının ardından program devam etti.

Program sonunda hatıra fotoğrafları çekildi Koçak köyü Dernek Başkanı Yavuz Yalçınkaya tekrar katılım sağlayan tüm misafirleri selamlayarak teşekkür etti.

Haber: Murat Özdemir

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2024, 02:28

Murat Özdemir

Haber Sitesi Editörü


İletişim Hesapları
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ahmet terzi
Ahmet terzi - 4 ay Önce

Toplantının amacı ne imiş, sonuç ne olmuş. İsraftan başka bir şey yok bence…

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205