Başkan "Düz" Tekrar Adayım Dedi!

2024 yerel seçimleri yaklaşırken Çamoluk belediye başkan aday adayları resmi açıklamalarını yaparken, Belediye Başkanı Fatih Düz'den de bir hamle geldi.

Başkan "Düz" Tekrar Adayım Dedi!

Belediye Başkanı Fatih Düz, Milliyetçi Hareket Partisi, Çamoluk belediye başkanlığına tekrar aday adaylığı resmi başvurusunu yaparak açıklamada bulundu.

Fatih Düz sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında, tekrar beş yıl hizmet için yolumuza devam edeceğiz dedi. Düz, şu ifadelere değindi "Bir kez daha Çamoluk’a, Çamoluk’luya hizmet için yola revan oluyoruz. Beş yıl önce büyük bir teveccühle Çamoluk’u bizlere emanet eden hemşehrilerimize hizmet etmek için canla başla çalışmaya devam edeceğiz. Tensipleri ile Çamoluk'umuza hizmet yolunda önümüzü aydınlatan kıymetli Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet BAHÇELİ Bey başta olmak üzere bütün genel başkan yardımcılarımıza, Milletvekillerimiz Ertuğrul Gazi Konal, İl Başkanımız Abdullah Karaosmanoğlu ve ilçe başkanımız Muhammet Murat Kaleli'ye ve kıymetli yönetimine,meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. Haydi hep birlikte, canla başla Çamoluk’umuzu büyütmeye, Çamoluk’luya hizmet etmeye" dedi.

​​​​​​Çamoluk Haber olarak başarılar diliyoruz.

Haber: Murat Özdemir 

Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2024, 09:15

Murat Özdemir

Haber Sitesi Editörü


İletişim Hesapları
YORUM EKLE
YORUMLAR
Orhan torun
Orhan torun - 3 ay Önce

hayırlı olsun başarılar dilerim

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205