Hayırlı Olsun! Ak Parti'nin Adayı Ergün Bakırhan

31 Mart mahalli idareler seçimlerinde, Çamoluk Belediye başkanlığı için yarışacak partilerin adayları belli oldu.

Hayırlı Olsun! Ak Parti'nin Adayı Ergün Bakırhan

Daha önce Miliyetçi Hareket Partisi ile Büyük Birlik Partisinin Çamoluk Belediye Başkan adayları açıklanırken, uzun süredir  Ak Parti Çamoluk Belediye Başkanlığı için tek aday adayı ola İş Adamı Ergün Bakırhan'ın  adı Çamoluk  Belediye Başkanlığı için açıklandı.

10 Şubat 2024 Cumartesi günü Giresun İl Başkanlığında yapılacak olan aday tanıtım toplanısına davet edilen Ergün Bakırhan, Çamoluk Belediye başkan adayı olarak ilan edilmiş oldu.

Kendisi ile görüştüğümüz Ak Parti Çamoluk Belediye Başkan Adayı Ergün Bakırhan, Çamoluk için güzel projelerinin olduğunu, adaylık tanıtımından sonra bu projelerini Çamoluklularla paylaşacağını söyledi.

Doğduğu topraklara bir vefa borcu olduğunu söyleyene Ergün Bakırhan, "bizler bu toprakların çocuklarıyız, anılarımız var, aynı zamanda da bu topraklara borcumuz var. Şimdi bizim bu borcumuzu ödeme zamanı.

Çamoluk'un gelişmesi,kalkınması ve Çamoluklunun bu topraklara tekrardan gelebilmesi için var gücümüzle çalışacağız.

Vatandaşlarımız teveccüh gösterip bize bu görevi verdiklerinde, çok kısa bir sürede, Çamoluk'ta olan değişimi görecek ve hissedecekler.

Çamoluk; yapılacak olan her fedakarlığa değer.

Ayrıca bizi bu göreve layık gören başta sayın cumhurbaşkanımız, ve parti yetkililerimiz de en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum" dedi.

Çamoluk Haber olarak adaylığı açıklanan sayın Ergün Baklırhan'ı tebrik ediyor seçim çalışmalarında şahsına ve tüm adaylara başarılar diliyoruz.

Çamoluk Haber

Güncelleme Tarihi: 09 Şubat 2024, 17:04

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
Arif Ormanlı.
Arif Ormanlı. - 2 ay Önce

Kim güzel ve hayırlı işler yapacaksa Rabbim onu nasip etsin.Ergün beye başarılar diliyorum.Fatih DÜZ Başkan da adam gibi adam.İyi çalışkan ve dürüst olan kazansın

Orhan torun
Orhan torun - 3 ay Önce

hayırlı olsun başarılar dilerim

Hasan Bakırhan
Hasan Bakırhan - 3 ay Önce

Hayırlı olsun, Allah utandırmasın

Orhan torun
Orhan torun - 3 ay Önce

hayırlı olsun başarılar dilerim

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205