Taşdemir'de Selim Bakan Dönemi

Taşdemir köyü derneğinin olağan kongresi gerçekleştirildi.

Taşdemir'de Selim Bakan Dönemi

Kongre 18 Şubat 2024 Pazar günü Çekmeköy'deki dernek binasında yapıldı. Program Kur'an'ı Kerim tilaveti ardından İstiklal marşı ve saygı duruşu ile başladı. Divan kurulunda Çamoluk Dernek Başkanı Hacı Canik ve Op Dr Muharrem Kuzkaya yer aldı. Önceki dönem dernek başkanı Şenol Köprübaşı birer selamlama konuşması gerçekleştirdi. Geçmiş yönetime ait faaliyet raporu ve bilançosu okundu. İki liste halinde gerçekleşen kongrede, Selim Bakan ve Rasim Akşahin Başkanlık için yarıştılar. Oylama sonucunda Taşdemir'li vatandaşlar en fazla oyu Selim Bakan ve yönetiminden yana kullandılar. Dostluk çevresinde yapılan oylamada her iki tarafta birbirini tebrik ettiler. Protokolde Ak Parti Çekmeköy ilçe başkanı Akın İlhan, Taşdemir'li program yapımcı ve sunucusu Seher Bağlama yer aldılar.

Tecrübeli yönetici, Selim Bakan Çamoluk Dernek Başkan yardımcılığı yapmakta olup, Çamoluk derneğinde uzun yıllar önemli alanlarda görevler üstlenmiş halen yönetim kurulunda yer almakta.

Selim Bakan ve yönetim kurulu şu şekilde 

Selim Bakan, Cengiz Cetükkaya, Muhammed Ali Bakan, Süleyman Köprübaşı, Hasan Hüseyin Bakan, Necdet Bakan, Şerif Kuzkaya olarak açıklandı.

Çamoluk haber ailesi olarak Taşdemir Köyü Dernek Başkanı Selim Bakan ve yönetimine başarılar diliyoruz.

Haber: Murat Özdemir 

Güncelleme Tarihi: 20 Şubat 2024, 01:36

Murat Özdemir

Haber Sitesi Editörü


İletişim Hesapları
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205