Ergün Bakırhan Projelerini Açıkladı.

Ak Parti Çamoluk Belediye Başkan Adayı Ergün Bakırhan düzenlediği tanışma ve İstişare toplantısında projelerini açıkladı.

Ergün Bakırhan Projelerini Açıkladı.

Ak Parti Çamoluk Belediye Başkan Adayı Ergün Bakırhan, 25 Şubat 2024 pazar günü İstanbul Çamlıca'daki Çamoluk Dernek Merkezinde bulunan Çamoluk Düğün Salonunda düzenlediği tanışma ve istişare toplantısında,
göreve geldiği taktirde Çamoluk'ta hayat geçireceği projeleri toplanyıya katılanlarla paylaştı.
Kahvaltılı toplantıya; Çamoluk köy ve mahalle dernek başkanı ve yönetimleri ile birlikte, sanayici ve iş adamları katıldılar.
Ergün Bakırhan yaptığı konuşmada, neden Çamoluk'a aday olduğunu  açıkladı.
Bakırhan Çocukuluğu ve gençliğinin bir bölümünün bu topraklarda geçtiğini, İstanbul'a yerleşmesi ile birlikte de Çamoluk ile bağını hiç bir zaman koparmadığını söylediği konuşmada, son yıllarda Çamoluk'un sürekli geri gittiğini,taşıma nüfus ile  ayakta kalmaya çalıştığını, bunun da kendisini rahatsız ettiğini bu nedenle de sorumluluk alarak bu göreve talip olduğunu dile getirdi.
Ergün Bakırhan, göreve geldiği taktirde, öncelikli projelerinin; Çamoluk Sanayi Sitesi , Kelkit ırmağını kurtarmak için Arıtma tesisi, Çamoluk Millet bahçesini, Irmak kenarna kadın erkek ve çocuklara özel yüzme havuzları ve sosyal tesislerin yapılacağını açıkladı.
Bakırhan,Hem şirket olarak kendi imkanlarını kullanıp hem de, devlet imkanları ile Çamoluk'un kalkınmasını sağlayacaklarını söyledi.
Kendi şirketleri olarak yaklaşık 3000 büyük baş hayvan çiftliği kurarak buradan isteyen vatandaşlara  sütlük inek vereceklerini, üretilen sütleri de vatandaşlardan toplayarak, Çamoluk'un istidamını geliştireceklerini dile getirdi. GES (Güneş Enerji sistemleri) kurarak bölgede enerji üretip bunun bir kısmını Çamoluk'un üretimi için kullanacaklarını ve kalan kısmını da devlete satarak gelir elde edeceklerini açıkladı.
Çamoluk'un çehresinin değişeceğini söyleyen Ergün Bakırhan açıkladıkları projelerin öncelikle yapacakları projeler olduğunu, beş yıllık sürede, Çamoluk için daha bir çok proje hayat geçireceklerini söyledi.
Toplantıda söz alan sanatçı, iş adamı, ve dernek başkanları da söz alarak Ergün Bakırhan'a destek açıklamasında bulundular.
Çamoluk eski dernek başkanı Veysel Ekmen'de yaptığı konuşmada, siyasi ve bürokratik çavresini kullanarak sonuna kadar Ergün Bakırhan'a destek olacağını açıkladı.
İş Adamı Halit Karakuş'ta, Ergün Bakırhan'ın Çamoluk için bir şans olduğunu söyleyerek kendisine destek olacaklarını dile getirdi.
Toplantıya; Çamoluk eski dernek başkanı ve İller Bankası eski başkan vekili Veysel Ekmen, Çamoluk Dernek Başkanı Hacı Canik, Safi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Safi, Çamoluk Vakfı Başkanı Yaşbey Kalebaşı, Ak Parti Çamoluk İlçe Başkanı Davut Çukuryurt ile Çamoluk Köy, mahalle dernek başkanları, Yönetim kurulu üyeleri, sanatçılar, iş adamları ve vatandaşlar katıldılar.
Çamoluk Haber

Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2024, 23:08

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ahmet tepeyurt
Ahmet tepeyurt - 2 ay Önce

Çok değerli çamoluklu hemşehrilerim koyu bir AKP li olarak yıllardır oy verdiğimiz her üst düzey yöneticileri coşkulu bir şekilde karşıladık ama velakin hiç hizmet veremedikleri yerde maalesef camoluk Sayın vekilimz canikli hatırlayın 2006 yılında bize verdiği sözü o zamanın parasıyla 800 milyar alucra camoluk sene çat köprüsü ödeneği iller bankasına yattı bu 2006 Eylül ayı itibariyleihalesi bitme aşamasında başlıyoruz diyerek maalesef camoluktan alacağını aldı o gidiş şimdi gene aynı vaatlerle milletin gözünü boyuyorlar Allah aşkına sayn vekilimz geldiğinde sorarmisiniz o paralar nereye ne şekilde devredildi sizler beni belki elestireceksinz amma ben o dönemlerde derneğinde yönetici olarak 8 yıl görev yaptım bize verilen sözlerden biz yöneticiler olarak sizleri kandırmış olduk hakkınızı helal edin her gelen bir yalan dolan işi bitene kadar daha camolugu tanıyan yoktur bizim iyi bir ders vermemz lazimki anlayanlar yoksa benim için ağası gelmiş paşası gelmiş hiç önemi yoktur ali gider veli gelir ama camoluk 1 metre ileriye gitmez ben isim icabı turkiyede gelmediğim yer yok sayılır bizim ordan viraneside yoktur bizde insanız insan gibi yaşamaya hakkımızın olduğunu düşünüyorum biz yapamadık maalesef gelecek iş yapacak tahsisli okumuş cevherler ihtiyacımız var saygılarımla çamoluk Köroğlu mahallesi sakinlerinden Dr Ahmet tepeyurt

Hasan Pelit
Hasan Pelit - 2 ay Önce

Bal alacak çiçeği bilen dönme dolapların Çamoluk panayırı siyaseti.

Orhan torun
Orhan torun - 2 ay Önce

hayirli olsun basarilardilerim iyi bir hizmet bekliyoruz

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205