"Çakılkaya" Valide sultan'la Boğaz Havası Aldı

Çakılkaya Derneği'nin düzenlemiş olduğu Üsküdar'ın simgesi haline gelen, Valide Sultan gemisiyle gerçekleşen boğaz turu renkli görüntülere sahne oldu..

"Çakılkaya" Valide sultan'la Boğaz Havası Aldı

Çakılkaya Derneği hemşehrilerini boğaz turu ile buluşturdu.

18 Şubat Pazar günü gerçekleşen boğaz gezisine Çakılkayalı vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Özellikle genç çiftlerin ve çocukların olduğu görüldü. Üsküdar iskeleden saat 13:30'da hereket edildi. Valide Sultan gemisi Üsküdar belediyesi katkılarıyla Okmeydanı dernekten üç  otobüs kaldırarak Avrupa yakasındaki Kılıçtutan vatandaşları Üsküdar'da buluşturdu. Toplam 300 kişinin katıldığı gezide, program Kur'an'ı Kerim tilaveti ile başladı. Açılış konuşmasının ardından protokole söz verildi selamlamalar gerçekleşti. Yemek ikramı ile Çakılkayalı vatandaşlar boğazın tadını çıkardılar. 

Protokolde, Üsküdar belediye Başkan yardımcısı Esat Kalay Üsküdar belediye meclis üyesi Aday Adayı Aydın kulaoğlu ve Esra Selvan Ak parti Üsküdar Teşkilatı katıldı.

Dernek yönetimi bu organizasyonda emeği olan, ve Valide Sultan Gemisinin tahsisi için Üsküdar belediye başkanı Hilmi türkmen'e teşekkür ettiler. Çakılkaya derneği bu tur gezilerin ilerleyen süreçlerde tekrar yapılacağını dile getirdi.

Haber: Murat Özdemir 

Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2024, 17:48

Murat Özdemir

Haber Sitesi Editörü


İletişim Hesapları
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205