Kutluca'da Yeni Başkan Şakir Duvarbaşı

Kutluca Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olağan kongresi 21 Ocak 2024 Pazar günü İstanbul Ataşehir  İnal Aydınoğlu Kültür Merkezinde yapıldı.

Kutluca'da Yeni Başkan Şakir Duvarbaşı


Başkanlığını Süleyman Akbult'un yaptığı Kutluca Köyü Sosyal Yardımlaşma  ve Dayanışma Derneği olağan kongresinde  tek liste olmasına rağmen Kutlucalıların ilgisinin yoğun olduğu gözlendi.
Bir süredir Kutluca Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinde yöneticilik yapan Şakir Duvarbaşı'nın sunduğu liste genel kurul oylamasına katılan üyelerden güven oyu olarak Kutluca Köyü Derneği yeni başkanı ve yönetimi seçildi.
Divan Başkanlığını Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ekrem Köse'nin yaptığı kongreye,Çamoluk Derrnek Başkanı Hacı Canik, Giresun İl Genel Meclisi Üyesi Muammer Güleç, Pendik Ülkü Ocakları Başkanı Mustafa Güleç, Dulundas Mahallesi Dernek Başkanı Hafız Bakırhan, Ataşehir Giresunlular Derneği Başkanı Mustafa Özaçar, Kızılay Bahçelievler ilçe başkanı Murat Çağlar'da katıldılar.
Çamoluk Derneği Başkanı Hacı Canik ve Ülkü Ocakları Pendik İlçe Başkanı Mustafa Güleç'in kısa birer selamlama konuşması yaptıkları kongrede başkan seçilen Şakir Duvarbaşı'da yaptığı konuşmada; Derneğin kuruluşundan bu güne emeği geçenlere teşekkür ederken, amaçlarının da derneği bir adım daha ileri görümek olduğunu söyledi.
Seçim oylamasından sonra da söz alan Şakir Duvarbaşı, kendine ve ekibine duyulan güven nedeniyle üylere teşekkür etti.

Çamoluk Haber olarak yeni seçilen yönetimi tebrik ediyor yapacakları çalışmlarada başarıolar dliyoruz.
Çamoluk Haber

Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2024, 12:50

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
Orhan torun
Orhan torun - 3 ay Önce

hayırlı olsun başarılar dilerim

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205