Hacıahmetoğlu Derneğinde Yeni Başkan...

Hacıahmetoğlu köyü derneği olağan kongresini gerçekleştirdi başkanlığa önceki dönem yönetim kurulu üyesi tecrübeli isim seçildi.

Hacıahmetoğlu Derneğinde Yeni Başkan...

Hacıahmetoğlu Köyü derneğinin olan kongresi 28 Ocak Pazar günü Üsküdar Ferah Mahallesi'ndeki Dernek binasında gerçekleştirildi.

Tek liste olarak başkanlığa Kaya Çaputlu seçildi.

Kongreye katılım oldukça yoğun olurken Hacıahmetoğlu köyü muhtarı, Dursun Ekinci'de kongreye katıldı. İstiklal marşı ve saygı duruşu ile başladı. Önceki dönem dernek başkanı Yaşar Çaputlu selamlama konuşması gerçekleştirdi. Dönemin faaliyet ropuru ve bilançosu okunarak bilgilendirme yapıldı.

Sonrasında yeni seçilen başkan Kaya Çaputlu ve yönetimi anons geçildi. Başkan Kaya Çaputlu teşekkür konuşması gerçekleştirdi.

Çamoluk Dernek Başkanı Hacı Canik'e vekaleten yardımcısı Selim Bakan katılırken,  Bakan, Divan başkanlığını da üstlendi. Çamoluk dernek başkanı Canik çelenk göndererek selam ilettiği ve yeni yönetime hayırlı olsun diledi.

Yeni yönetim kurulu şu şekilde; Kaya Çaputlu, Ekrem Ayan, Agül Keleşoğlu, Zafer Ekinci, Erdin Ekinci, Hüsamettin İğneci, Erdal Ekinci, Uğur Yardımcı, Zafer Keleşoğlu seçildiler.

Yeni yönetime hayırlı olsun diliyoruz.

Haber: Murat Özdemir 

Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2024, 08:52

Murat Özdemir

Haber Sitesi Editörü


İletişim Hesapları
YORUM EKLE
YORUMLAR
Muharrem mest
Muharrem mest - 3 ay Önce

Hayırlı olsun inşAllah başarılar diliyorum

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205