Türkiye'nin gündemindeki Çamoluklu Kardeşler Tahliye Edildi.

5Oktay Derelioğlu ile trafikte yaşadıkları arbede nedeniyle Türkiye'nin gündemine gelen kardeşler özgürlüğüne kavuştu

Türkiye'nin gündemindeki Çamoluklu Kardeşler Tahliye Edildi.


Eski Futbolcu Oktay Derelioğlu ile trafikte yaşadıkları arbede nedeniyle 5 Aralık 2023 salı gününden itibaren tutuklu bulunan Nurettin ve Zekai Karaçoban kardeşler bu gün tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldılar.
Zekai Karaçoban'ın kullandığı aracı yolda sıkıştırarak önüne geçmeye çalışan, bunu baraşamayındca da; tek şeritli yolda iki araç olarak seyre devam eden Oktay Derelioğlu sonunda aracını Zekai Karaçonban'ın aracının önüne kırarak onun durmasını sağlamış ardından da;

Zekai Karaçoban'ın bekleyen abisi Nurettin Karaçoban'ın ne yapmak istediğini sormak için Okaty Derelioğlu'nun aracının yanına gitmesiyle birlikte Oktay Derelioğlu'nun tekmeli ve yumrukluı saldırısına uğramıştı.
Absinin sadıroya uğradığını gören Zekai Kraçoban'ında aracından inerek olaya dahil olmasıyla birlikte arbede çıkmış, çıkan arbedede her üç kişi de birlikte yere düşmüşlerdi. Yerdüşme neticesinde Oktay Deerlioğlu kolunun çıktığını söyleyerek hastaneye kaldırılmış ve olayın basına da yansımasıyla birliktye Karaçoban kardeşler sosyal medyada ve görsel basında haksız yere linç edilmişlerdi.
Çamoluk Haber'in ortaya çıkararak yayınladığı farklı kamera görüntülerinde olayın basına yansıyandan çok farklı olduğu ortaya çıkmıştı. Ulusal basınında Çamoluk Haber'in görüntülerini, yayınlamasıyla birlikte gerçekler kamuoyu önüne çıkarılmış oldu.
Bu saatten sonra Karaçoban kardeşlerin tahlisyesi beklenirken, sevindirici haber 20 aralık 2023 çarşamba günü geldi.
Tutukluluğa itiraz dilekçesini görüşen mahkeme yeni ortaya çıkan deliller ışığında Karaçoban kardeşlerin tahliyesine karar verdi.
Çamoluk Haber
 

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
Lokman TEPETAM
Lokman TEPETAM - 5 ay Önce

Tüm Karaçoban Ailesine Çok geçmiş olsun Çamoluk habere göstermiş olduğu özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederim

Osman tepetam
Osman tepetam - 5 ay Önce

Geçmiş olsun

Çamoluklu
Çamoluklu - 5 ay Önce

Kazım Bey sizleri tebrik ederim, bu karardaki aslan payı sizindir. Mücadeleniz sonuç verdi. Herkese geçmiş olsun.

Ahmet
Ahmet - 5 ay Önce

kardeşim adamlara yaranmak için, gündem etmen arkadaşlara zarar verir, burası Türkiye. Adaletin adı vardır, münafıklık ülkesinin, gücün din olduğu ülke

halil
halil @Ahmet - 3 ay Önce

Ahmet bey yazdığından kendin bir şey anladın mı? Dam üstünde saksağan vur beline kazmayı

Orhan torun
Orhan torun - 5 ay Önce

gecmis olsun

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205