Fatih Düz'de Adaylık Başvurusunu Yaptı

Çamoluk Belediye Başkanı Fatih Düz yeni dönem için adaylık başvurusunu yaptı

Fatih Düz'de Adaylık Başvurusunu Yaptı


2019 yerel seçimlerinde Millityetçi Hareket Partisinden Belediye Başkanı seçilen Körtoğlu Mahallesinden Fatih Düz, önümüzdeki beş yılda da Çamoluk'u yönetmek için talip oldu.
Adaylık başvurusu için kalabalık bir heyetle Ankara'ya giden Fatih Düz, bir çok projeyi hayata geçirdiklerini söylerek, gelecek beş yılada Çamoluk Belediye başkanı olmak istdiğini dile getirdi.
Çamoluk Belediye Başkanlığı niçin adaylık başvusunda Fatih Düz'e; MHP Çamoluk İlçe Başkanı Murat Kaleli, Çamoluk Belediye Encümeni Cengiz Düz Çamoluk Belediyesi Meclis Üyeleri Hamza Tüzel ve İbrahim karabul, Köroğlu Mahallesi Dernek Başkanı Davut Açıkgöz ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Çamoluk Derneği eski yöneticileri Fath Düz'ü yalnız bırakmadılar.
Adaylığı ile ilgili açıklama yapan Fatih Düz:
"5 yıl önce hep birlikte meydanları doldurduğumuz günlerin heyecanı, inancı baki. 
2019’da büyük bir teveccühle Çamoluk’u bizlere emanet eden hemşehrilerimize hizmete bir beş sene daha talip olmak için bugün aday adaylığı başvurumuzu MHP Genel Merkezimizde
yaptık. 
5 yıl boyunca, projelerimizle, hizmetlerimizle; şehrimizi büyütme hayaliyle çalışmalar gerçekleştirip birçok projeyi şehrimize kazandırdık. Şehrin huzurunu, umudunu yeşertme fırsatı bulduğumuz 5 yılın ardından gelecek için koşmaya, en iyisini hak eden Çamoluk’lular için yorulmadan çalışmaya hep daha iyisini yapmaya bir kez daha talibiz. 
Kıymetli Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’ye, Genel Başkan Yardımcımız Sadir Durmaz ve bütün Genel Başkan Yardımcılarımıza, Giresun Milletvekilimiz Ertuğrul Gazi Konal İl başkanımız Abdullah Karaosmanoğlu İlçe Başkanımız Muhammet Murat Kaleli değerli yönetimine Belediye Meclis üyelerimize ve çok kıymetli Çamoluk’lu hemşehrilerime görevde olduğumuz süre boyunca bizlere verdikleri destek sebebiyle teşekkür ediyor, gelecek 5 yılda da yanımızda olacaklarının inancıyla hepsine şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Çamoluk Haber

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
Şeref YARDIMCI
Şeref YARDIMCI - 5 ay Önce

Hayırlı olsun Fatih kardeşim.

Menderes Akarçeşme
Menderes Akarçeşme - 5 ay Önce

Hayırlı olsun başkan

Hasibe cırıt..
Hasibe cırıt.. - 5 ay Önce

Hayırlı olsun...başkanımıza...kalbimiz sizinle...

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205