Ergün Bakırhan'dan Önemli Açıklama

Ak Parti Çamoluk Belediye Başkan Aday Adayı Ergün Bakırhan, Savaş Akarçeşme'nin paylaşımları üzerine kamuoyuna açıklama yaptı.

Ergün Bakırhan'dan Önemli Açıklama


15 Temmuz olaylarından sonra görevden alınan ve ardından tutuklanıp  6 yıl cezaevinde kaldıktan sonra, cezasını tamamlayarak taburcu olan Çamoluk eski Belediye Başkanı Savaş Akarçeşme sosyal medya hesabından; Ergün Bakırhan'a destek paylaşımı yaparak tepkilere neden olmuştu.
Bu paylaşımlar, bazı sosyal medya hesapları tarafından, Savaş Akarçeşme'nin Ergün Bakırhan'ın basın danışmanı olarak paylaşıması üzerine ,olayı öğrenen Ergün Bakırhan sert tepki gösterdi ve kamuoyuna bir de açıklama yaptı.
Gelen tepki üzerine Savaş Akarçeşme'nin de paylaşımı kaldırdığı gözlendi.
Yapılan açıklamada, kendilerinin basın danışmanı olarak herhangi bir kişi yada kurumla anlaşmadıklarını, bunu  yaptıkları taktirde kamuoyu ile de paylaşacaklarını açıkladı.
Bakırhan, çizgisinin net olduğunu vurgulayarak ; "Bilinmelidir ki Ergün Bakırhan’ın duruşu nettir. Sayın Cumhurbaşkanımız liderliğinde Çamoluk için Memleketimiz için hizmet etmek dışında gayemiz yoktur" dedi.
Şahsi hesapları dışında kendileri hakında yapılan haberlere itibar edilmemesini, kendilerini siyasi polemiklere çekmek isteyenlerin de amaçlarına ulaşamayacağını söyledi.
Ergün Bakırhan'ın açıklaması: 

Kıymetli Hemşehrilerim,

Bazı sosyal medya hesaplarında ismim kullanılarak yapılan paylaşımlar hakkında açıklama yapma zorunluluğu doğmuştur.

Öncelikle belirtmek isterim ki şu an için herhangi bir basın danışmanım ya da başka bir danışmanım yoktur. Bu konuda zamanı geldiğinde gerekli duyurular tarafımca yapılacaktır. Şahsi hesaplarım dışında yapılan paylaşımlara itibar edilmemesini , benim paylaşımlarımmış, benim görüşlerimmiş gibi değerlendirilmemesini özellikle rica ediyorum.

Bilinmelidir ki Ergün Bakırhan’ın duruşu nettir. Sayın Cumhurbaşkanımız liderliğinde Çamoluk için Memleketimiz için hizmet etmek dışında gayemiz yoktur. 

Bu süreçte bizleri bilerek ya da bilmeyerek bazı siyasi polemiklerin içine çekmek isteyenler amaçlarına ulaşamayacaklardır. Enerjimizi ve vaktimizi Çamoluk için, Çamoluk’a yapacağımız hizmetler için harcamaya devam edeceğiz. 

Bu hayatta her şey siyaset dahil dürüstçe ve ahlaklı yapılmalıdır.

Seçim sürecinin milletimiz için hayırlı olmasını diliyor, Çamoluk’a hizmet etmek derdinde olan tüm aday adayı hemşehrilerime de başarılar diliyorum. 

Saygılarımla
 

Güncelleme Tarihi: 28 Kasım 2023, 20:07

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ahmet Akan
Ahmet Akan - 5 ay Önce

İtrail için sadece miting yapıp, mal taşıyan bir "ümmet lideri"nin Partisi'nden kesin kazanacak bir belediye başkan adaylığı için muhabbete bakın. Şu gündeme bakın. Asgari ücret bir evin kirasını ödeyemeyecek, hatta yarısını bile karşılayamayacak hale gelmiş. Bu geçim darlığı ile insanlar nasıl evlensin, Karı-Koca çalışmadan nasıl geçinsin. "Niye evlensinki" neslin bitecek, evlilik yaşları ilerledi bir nesil sonra evlenme ya hiç olmayacak yada çok azalacak, nüfus yaşlanacak.

Türkiye'de siyasetçi sadece emir alır. “Mü'min, aynı delikten iki defa sokulmaz!” hadisinin muhatabı, manevi! değerleri yüksek Çamoluk'lu bunu anlamadan siyasetçilerin peşinden koşuyorsunuz. Irak'taki, Doğu Türkistan'da, Suriye'deki Filistin'de ve her yerde Müslüman kanı var, bu kanda hepimizin vebali var.
"Kılıçdaroğlu'na mı vereh"le sorumluluktan kurtulmuyorsunuz. Şimdi körler, sağırlar birbirini ağırlar ülkesi ana muhalefetine bir memur daha atandı. Unutmayın siyasetin emir alanlarına (hepsine) "La" demeden doğruları göremezsiniz. Adam gibi Müslüman olmazsan, Kur'an'ı yüzünden okumayı okumak zannedersen, İslam'ı, yahudi hahamları gibi az bir menfaate arkana atarsan, Allah bu dini onu yüceltecek olana verir.
Allah sonumuzu hayır etsin.

Menderes Akarçeşme
Menderes Akarçeşme - 5 ay Önce

Başkanımız Ergün bakirhani destekliyoruz

Lokman TEPETAM
Lokman TEPETAM - 5 ay Önce

Ergün Bakırhan Abimizin öncülüğünde Çamoluk ta çok güzel hizmetler olacağına inanıyorum Bu yüzden bazı kesimlerin karalama içerisinde oldukları kanatindeyim Savaş beyde daha önceki Başkanlarda sonrasında gelecek olanlarda bizimdir.saygılar sunar Başarılar dilerim

Hasan Kandemir
Hasan Kandemir @Lokman TEPETAM - 5 ay Önce

Ergün Bey, bu yağdanlık millete hayrın geçmez. Sadece desinler için yapmış olursun. Derler, nefsin okşanır, okşayan da okşanan da Allah'ın rızasına nail olamaz. Şu anda Çamoluk için yaptığın "hayırlar" bu cins yardımlardır, zaten bir hayra da geçmiyor. Havvanur Türkü çığırıyor, millet horon oynuyor, senin günahların katmerleniyor, zannediyorsun ki hayır yapıyorum. katmerli günaha vesile oluyorsun, desinler hayrı böyledir, katmerli günah sağlar.

Üniversite yurdu yaptır, adam gibi bir adam koy başına, Ramazan Kayan Hoca'dan, Muhammed Emin Yıldırım'dan, Nurettin Yıldız'dan, Ebubekir Sifil'den başına kimi koyacağını içindeki müfredatın ne olacağını dinle, dünya hayatının geçici oyalanmalarında kurtul, mutsuz hayatında ne kadar mutlu olacağını göreceksin selamlar

Yavuz sivrikaya
Yavuz sivrikaya - 5 ay Önce

Çok güzel Yerinde Net Açıklama
Tüm Adaylarımıza Başarılar dilerim

Adsız
Adsız - 5 ay Önce

Gönderen

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205