Çamoluk Derneği "Filistin'e Destek" Basın Açıklamasında Bulundu!

Çamoluk Derneği yönetim kurulu başkanı Hacı Canik, TMMM idare amiri, Akparti İstanbul Milletvekili, Filistin Parlemontolar Arası Dostluk Grubu Başkanı Hasan Turan ile yaptığı müzakereler sonucu "Filistin'e Destek' konu başlıklı basın açıklaması gerçekleştirdi.

Çamoluk Derneği "Filistin'e Destek" Basın Açıklamasında Bulundu!

15 Ekim Pazar günü Koçak Derneğinin olağan kongresine katılım sağlayan Hacı Canik, 36 köy ve mahalle dernek başkanlarıyla ortak kararıyla Filistin'e Destek konu başlıklı bir basın açıklaması gerçekleştirdi. Basın toplantısına Ümraniye belediye başkanı İsmet Yıldırım'da katılım sağladı. Yıldırım selamlama konuşması gerçekleştirdi. Yıldırım Filistin'e Destek için öncü Çamoluk Derneği Başkanı Hacı Canik'e ve bağlı köy ve mahalle Dernek Başkanlarına bu üzücü, işgal ve savaşın içinde bulunan mazlum Filistin'li kardeşlerimizin yanlarında oldukları için çok teşekkür ederim dedi.

Çamoluk Dernek Başkanı Hacı Canik, daha öncede Kahramanmaraş merkezli depremde hem maddi hemde manevi olarak Çamoluk derneğinin öncülüğünde tüm Çamoluk köy ve mahalle dernekleriyle hızlıca aksiyon aldıklarını ve bu kezde Filistin'li kardeşlerimiz içinde aynı kararlılıkla her zaman destek olmaya hazır olduklarını dile getirdi.

​​​​​Özellikle AFAD ve Kızılay devletin yardım merci kanallarıyla hareket edeceklerini vurgulayan Canik Filistin'li kardeşlerimize destek vermeye hazır olduklarını bildirdi.

"CANİK" İLK KIBLEMİZ VE FİLİSTİN'Lİ KARDEŞLERİMİZİN YANINDAYIZ!

Başkan Canik yaptığı basın toplantısında şu sözlere değindi " İlk kıblemiz Kudüs ve Filistin'li kardeşlerimizin her zaman yanlarındayız, kardeşlerimiz rahat etmediği müddetçe bizede burada rahat olmak haramdır biz bu savaştan da galip geleceğiz evvel Allah'ın izniyle Zafer kardeşlerimizin olacak inşaallah" diyerek sözlerini noktaladı.

Haber: Murat Özdemir 

Güncelleme Tarihi: 15 Ekim 2023, 22:38

Murat Özdemir

Haber Sitesi Editörü


İletişim Hesapları
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205