Çamoluk'ta Spora Şiddet Bulaştı

5 Haziran 2016 Pazar günü Çamoluk ilçe stadında oynanan futbol maçında, Çamoluk Sporlular darp edildi.

Çamoluk'ta Spora Şiddet Bulaştı

Sezon boyunca başarılı  müsbakalar ortaya koyan Çamoluk Belediye Spor, son oynadığı  Dereli Ç.P.L. Spor  karşılaşmasında istenmeyen olaylar meydana geldi.

Özellikle Orta hakemin hatalı kararlar vererek, ortamın gerilmesine  sebep olduğu iddia edilen maçta, ipler 70. dakikada koptu.

Hakemin kararlarına itiraz eden Çamolukspor taraftarları aleyhte tezahurat yaparak takımlarını desteklerken,Dereli Ç.P.L. Spor teknik direktörü sahaya girerek oyuna müdahale etmek istedi.

Teknik direktörün sahaya girmesine itiraz eden Çamoluk Spor oyuncuları ile hakem ve teknik direktör arasında gerginlik yaşandı.

Tartışma devam ederken  sahaya polisler girerek, müdahale ettiler.
Polislerin hakem tarafından davet edilmeden  ken

Tartışmaya yedek kulübesinden müdahil olan Çamoluk Spor oyuncularının da  polisin joplu müdahalesine maruz kaldığı iddia edildi.

Saha dışında da devam eden olaylarda, Polisin,  Çamoluk Spor oyuncu ve taraftarını darp ettiği bildirildi.
Çamoluk Spor oyuncularından Yıldıray Yerlitaş'ın polisin joplu müdahalesine maruz kaldığı açıklandı.

Aynı zamanda,Çamoluk Belediye Spor Başkanı da olan Belediye Başkanı Savaş Akarçeşme de, olaylarrdan kendi sporcu ve taraftarlarını sorumlu tutarak, hakaret ederek, "Bu takımın yüz karalarısınız" dedi. 
Takım oyuncuları arasında da ayrımcılık yaptığı iddia edilen Belediye Başkanı Savaş Akarçeşme'nin maç sonrasında oyuncuların bir kısmını yanına alara yemeğe götürdüğü ve diğer oyuncuları davet etmediği   iddia edildi.

Olaya tepki gösteren bazı Çamoluk Spor oyuncu ve taraftarları " Savaş Akarçeşme'nin kulüp başkanlığı bundan böyle tartışmalı hale gelmiştir. Oyuncular arasında ayrım yapan, ikilik çıkaran birinin,  bu kulüpte başkan olması, kulübe kardan çok zarar verecektir" dediler.

Çamoluk Belediye Spor oyuncularının amatör bir ruh ile bu zamana kadar mücadele ettiğini belirten taraftar ve  oyuncular, "Belediye bu işe daha yeni müdahil oldu. Bizler zor şartlarda Çamoluk sevdasını yaşatabilmek için bir çok sıkıntı ve eziyete katlanıp takımı bu hale getirdik. birilerinin takım oyuncuları arasına ikilik sokmaya hakkı yoktur dediler.

Maç 4-4 berbere biterken, Çamoluk Belediye Spor'un şansı, rakiplerinin puan kaybetmesine kaldı.

Çamoluk Haber



Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2016, 09:36

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205