Çamoluk'tan Şikayet Var...

Çamoluk’tan Şikayetler Yükselmeye Başladı

Çamoluk'tan Şikayet Var...
 
Adı sürekli olarak geri kalmışlık ve ilgisizlikle anılan ilçemiz Çamoluk’tan,şikayetler artarak gelmeye başladı.
Yayın hayatına başladığımız günden itibaren,haksızlığa uğrayana,mağdur olana ve söyleyecek sözü olana, yer vermeye çalıştık.
2010 yılında yeterli hizmet alamadıklarını ileri sürerek, Dulundas’ın mahalle statüsünden ayrılıp yeniden köy olmak için   yaptığı mücadeleye şahit olduk.
Ağırlıklı olarak Dulundas’lıların oluşturduğu ikinci bir mahalle olan Karşıyaka Mahallesi Muhtarı Rızvan Alkan da yine ilgisizlikten ve hizmet alamamaktan yakınıyor.
Gönderdiği mesajda Çamoluk Belediye Başkanı Özcan Çiniciye yüklenen Karşıyaka mahalle Muhtarı; Daha önce muhalefet partisindeyim bu nedenle gerekli ödenekleri alıp hizmet yapamıyorum diyordun ne oldu, şimdi iktidar partisindesiniz ve biz yine hizmet alamıyoruz. diyerek tepkisini dile getiriyor.İşte Rızvan Alkan’ın kendi kaleminden şikayetleri;
                                   
'PARTİ DEĞİŞTİRDİNDE NE OLDU, ÇAMOLUK İÇİN ÇAMOLUK’A HİZMET ALMAK İÇİN SAADET PARTİSİNDEN SEÇİLDİN AK PARTİYE GEÇTİN NİYE GEÇTİN AKP İKTİDAR PARTİSİ GEÇERSEK HİZMET ALIRIZ DEDİNİZ AMA NE OLDU ÇAMOLUK' GÖK YÜZÜNDEN YAGMUR YAĞAR GİBİ HİZMET Mİ YAGDI BEN SİZİN YANINIZA SAADET PARTİSİNDEN SEÇİLDİĞİNİZ İKİ YIL SÜREÇ İÇİNE HİZMET İSTEMEYE GELDİĞİMDE MİSAL HESABI AĞLIYORDUNUZ ŞİMDİ AKP YE GEÇTİNİZ BEN SİZDEN HİZMET İSTEMEYE GELİYORUM YİNE HESAP MİSALİ AĞLIYORSUNUZ YANİ AKP YE GEÇMENİZ BİR ANLAM TAŞIMADI SAYIN ÇAMOLUK İLÇESİ BELEDİYE BAŞKANIM SİZ AKP YE DEĞİL OBAMANIN PARLEMONTOSUNADA GEÇSENİZ ÇAMOLUK'A AMBARGO KOYMUŞLAR ÇAMOLUK'A HİZMET VERMEMEK İÇİN ÇAMOLUK'U GELİŞTİRMEMEK İÇİN ELİNDEN GELENİ YAPIYORLAR SAYIN BAŞKANIM İNŞAALLAH BU YAZDIKLARIMI OKURSUN VE BANA İNŞALLAH BİR CEVAP VERME GEREGİ DUYARSINIZ SİZ NE KADAR BELEDİYE BAŞKANIYSANIZ BENDE KARŞIYAKA MAHALLE MUHTARIYIM BEN SİZDEN HİZMET ALMAYA MECBURUM MAZERET KABUL ETMİYORUM MAHALLEMDE YAŞAYAN İNSANLAR ADINA ÇÜNKÜ BEN MAHALLEMDE YAŞAYAN İNSANLARIN VEBALİNİ TAŞIYORUM EĞER BEN MAHALLEME BİR ÇİVİ ÇAKMADAN GÖREVİM BİTTİĞİNDE GİDERSEM ARKAMDAN BEDDUA OKURLAR BİR HİZMET BIRAKIR GİDERSEM BANA DUA EDERLER TABİİKİ BU YAZDIKLARIM SİZİN İÇİNDE GEÇERLİ İNŞAALLAH BU YAZIM YAYINLANDIKTAN SONRA BİRİLERİ BİZE VE SİZE KULAK VERİR DİLEGİYLE HERŞEY ÇAMOLUK İÇİN VE ÇAMOLUKLU İÇİN KARŞIYAKA MAHALLE MUHTARI RIZVAN ALKAN (SAYIN EDİTÖR BU YAZDIKLARIMDAN BEN SORUMLUYUM LUTFEN BU YAZIMI YAYINLAYIN , YAYINLAMAZSANIZ BÜTÜN ÇAMOLUKLUNUN VEBALİ SİZDEN SORULSUN)
 
Birde İlçe de görevli memurların ilgisizliğinden yakınan Çamoluk’ta elektrik işleri ile uğraşan Muharrem Mest den geldi. O da insanlar arsında maddi durumlara göre kayırmacılığın yapıldığını ileri sürerek,
Çamoluk’a. gelen en üst kademeden en son kademeye kadar memur kısmı kendilerini bir halt zannediyor .zengin yoksul ayrımı yapıyor .hükümet konağından içeri girdiğin zaman zenginsen işin görülüyor fakirsen suratına dahi bakılmıyor .bu nasıl bir anlayış .anlamadım .kuzu gibi bir halkımız var .buna ne zaman dur denecek .müdürlüğün .m. sini bilmeyenler Çamoluk’ta müdür oluyor.bunların önüne 4 koyun ver akşama eve getiremezler .benim ve çocuğumun raporu 2 yıldır rafta bekletiliyor.günah değil mi.sahipsiz bir memleket mi var. halkın vergileriyle maaşını alanlar halka hizmet etmek zorunda dır.bunu haber yapmanızı rica ediyorum .Muharrem MEST.
 
Duyurması bizden gereğini yerine getirmek ilgili kişi ve kurumlardan
 
 
Yazılar orjinallerine sadık kalınarak yayınlanmıştır
 
Çamoluk Haber
 
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Koyun güdemeyen Müdür
Koyun güdemeyen Müdür - 13 yıl Önce

Muammer MEST yazdığını hiç okudunmu, yakiştıysa diyecek lafım yok

emin karabul
emin karabul - 13 yıl Önce

Degerli çamoluklu hemşerilerim, degerli muhtarım öyle bir anlatmış ki, çamoluk sanki bir metropol şehrin içinde kalan bir mahalleymişte hizmet alamıyormuşuz gibi göstermiş. Çamoluk'a hizmet gelmiyorsa nedenleri belediye başkanları yada siyasi partiler degildir. Çamoluk a hizmet gelmiyorsa yeğane sebebi bizleriz, hizmet getirebilmek için ne yaptık çamolukta yada bu zamana kadar çamoluk'a hizmet içinmi yada birilerinin gösterişi içinmi bişeyler yaptık. sayımlarda yalandan istanbuldan orayamı gitmedik seçimlerde şahsi menfaatler için çamoluk un kaderiylemi oynamadık biz ne yaptıysak hepsi yalandı koltuklarında oturanlar kim olursa olsun bizim düzenbaz zihniyetimiz degişmedikçe bize hiç hizmet gelmez Çamoluk un nufüsu 4200 mü degerli arkadaşlar Çamoluk'un kaderi Şahsi menfaatli insanlarca yıllar önce çizildi şuanda atıf bulunmanın kin gütmenin hiç mahlası kalmamıştır çamoluk a başbakanıda getirseniz cografi konum olarak şuanki hizmetin daha ilerisine gidemeyiz....

veysel kaleli
veysel kaleli - 13 yıl Önce

muharrem kardesim isabet etmis.yazdıkları aynen dogru kaymakamlıkta bizzat basıma geldi.insallah düzelir ama düzelmesi icinde insanların beyninin resetlenmesi lazım oda olmaz.2 nesil gecmesi lazım.

muharrem mest
muharrem mest - 13 yıl Önce

yazdıklarımın doğru olduğuna inanıyırum sözlerimin arkasındayım .hiç kimse burda istediğigibi halkın kaderiyle oynayamaz.herkes yerini bilecek.kimse kusura bakmasın .birşeylere dur demenin zamanı geldide geçdi bile.sözlerime yarası olan gocunur.ben istanbulda işmi hallettim .ordaki devlet dairesinde çalışan insanlar güler yüzle karşılıyo insanları .saygı ve sevgi var .çamolukta buyok.bir daireden içeri girdiğiniz zaman neye geldin lan diye hitap ediliyo.bir dosyamda 1.4 aydır rafta bekli yo .orası kimsenin babasının yeri değil .ADAMLIĞI MAKAMDAN ALANLAR MAKAMDAN GİDİNCE ADAM DEĞİLDİR.

KOYUN GÜDEMEYEN MÜDÜRLERDEN BİRİ
KOYUN GÜDEMEYEN MÜDÜRLERDEN BİRİ - 13 yıl Önce

HAD, YAZAN YAZMIŞ YAYINLAYANA DA AYIP TÜM KURUM AMİRLERİNE HAKARET EDEN YAZTYI YAYINLAMAK AYIP

KOYUN GÜDEMEYEN MÜDÜRLERDEN DİĞERİ
KOYUN GÜDEMEYEN MÜDÜRLERDEN DİĞERİ - 13 yıl Önce

MUHARREM MEST KOYUN GÜDECEK OLSAK SENİN GİBİ ÇOBAN OLURDUK

RIZVAN ALKAN
RIZVAN ALKAN - 13 yıl Önce

SAYIN EMİN KARABUL SİZ İLK ÖNCE ÇAMOLUKTA 12 AY İKAMET EDİYORMUSUNUZ ETMİYORMUSUNUZ bence istanbulda yaşıyorsunuz çünkü çamolukta 12 ay otursanız bana destek verirdiniz çünkü burda olan sıkıntıları bilirdiniz çamoluk için birşeyler yapmaya çalışanlar için boş yazılarla zamanında yaptıgınız yanlış işlerle hatalarınızla kesmeye çalışmayın ben hep çamoluku düşündüm hep çamolukluyu düşündüm hep burdaki eksikleri duyurmaya çalıştım hep burda yazdıgım yazılarla çamolukun eksiklerini çamolukta devamlı kalamayan insanlara ve siyasilere duyurmaya çalıştımki görsünler bilsinler çamolukun sorunlarına el uzatsınlar sorunsuz bir çamoluk için birşeyler yapmaya çalışıyorum ben böyle yapmaya çalışırken siz benim önümü kesmeye çalışıyorsanız sizi ALLAHIMA HAVALE EDİYORUM saygı ve sevgilerimle KARŞIYAKA MAHALLESİ M. RIZVAN ALKAN (05343234024

sezar hakkı
sezar hakkı - 13 yıl Önce

site yöneticilerini tebrik ediyorum.kısa zamanda çığ gibi büyüdünüz..dahası;
sayenizde bu ilçede fitnelerde çığ gibi büyüdü.
sayenizde çamoluklu birbirine karşı daha güvensiz.
sayenizde toplumda ikilik arttı.

kendinizle ne kadar gurur duysanız azdır. istediğiniz popülariteyi yakaladınız.çamoluğu darmadağın ettiniz.


Yorumunuz'un devamında kişileri itham ettiğiniz için ve kendinizinde ismi olmadığından dolayı yayınlanmammıştır.
Editör


SIRADAKİ HABER

banner200

banner205