Çamoluk'ta Hastane Çilesi

Çamoluk Hastanesine gelen hastaların yakınları ,serum şişeleri ellerinde geziyorlar.

Çamoluk'ta Hastane Çilesi

Çamoluk’ta Hastane İşkencesi

Çamoluk Sağlık Ocağının Hastane statüsünü  geçmesiyle birlikte Çamoluk’ta  değişen bir şey in olmadığı görüldü.

Geçtiğimiz günlerde Hanımı rahatsızlanan Mehmet Mürseloğlu ,hastasını ilk olarak Çamoluk hastanesine götürdü.

Burada yapılan  ilk müdahaleyle   hastaya serum takıldı. Ancak serumu takacak askı aparatı olmadığında  serumu  Mehmet Mürseloğlu kendi tutmak zorunda kaldı.

Hasta Ziyareti için Çamoluk Hastanesine gelen THM Sanatçısı Yusuf Fenerci’yi gören Mehmet Mürseloğlu yaşanan duruma tepki gösterdi.

Mürseloğlu Yusuf Fenerciye; "Televizyonlara çıkıyorsunuz ve bu memleketin sanatçılarısınız , Lütfen Çamoluk’un bu durumunu  yetkililere bildirin"diyerek  tepkisini ortaya koydu.

Çamoluk hastanesinde gördüklerini Çamoluk Habere değerlendiren Yusuf Fenerci,iki aydır Çamoluk’ta yaşadığını ve  üzülerek Çamoluk’un bitmişliğini gördüğünü söyledi.

Yusuf Fenerci Çamoluk’tan günde en az üç dört hastanın gerekli personel ve ekipman eksikliğinden dolayı  çevre il ve ilçe hastanelerine nakillerinin yapıldığını söyledi.

Fenerci,Yanlız hasta götüren ambulansların masraflarıyla bile Çamoluk’a gerekli cihazların ve medikal malzemelerin alınabileceğini söyledi.

Fenerci bu durumun sorumlularının da Çamoluk’ta siyaset yapanların sorumluluğunda olduğunu söyledi.

 

 Çamoluk Haber 

YORUM EKLE
YORUMLAR
öz ve öz çamoluklu
öz ve öz çamoluklu - 12 yıl Önce

Hayırlı bayramlar değerli çamoluklular ne yazıkki gün geçmiyorki çamoluğumuzun ne kadar garip ve kimsesizliğine şahit oluyoruz işte çamoluğun vaziyeti kısaca devletin bu denligüçlü olduğu bu zamanda her yere hizmet akarken valinin bakanın çamoluk yöneticilerinin acaba bir emriniz varmı diye gözüne bakarken çamoluk derneğinden hayata atılıpta milyoner işadamı olan çamoluklu yöneticiler varken çamoluklu vatandaş serumu elinde tutuyor yazıkki çamoluğun derdine sorununa ne çare nede melhem var davul hep aynı çalıyor peki birileri elini yüreğini taşın altına koyaydı böylemi olurdu devletin bütün imkanları zorlanaydı oda yetmezse çamoluğumuzun servet sahibi işadamı başkanları biraz gönül ve hayır kapılarını açsaydı da kendi imkanlarıyla çamoluk hastanesinin röntgen labaratuvar serum askılığı vesayre tıbbi ekipmanlarını donatamazmıydı somaliye kadar giden işadamları çamoluk derneği sizin hayır kapılarınız yüreyiniz çamolukluya kapandımı bunu hep düşünüyorum yoksa çamoluk sadece bir araçmı

öz ve öz çamoluklu
öz ve öz çamoluklu - 12 yıl Önce

insan biraz düşünüyor ve gidişata bakıyor da çamoluk derneği siyaseti işadamları dernekleri biraz ne yapıyoruz diye bakalım çamoluk derneği yapan başkanlarımız sizleri eleştirmek deyil maksadım sadece neden neden şu zamanda sizler gibi zengin güçlü ve makam sahibi işadamı başkanlar 10 senedir çamoluğu yönetiyor da bu çamoluklu köylümüz serumu elinde tutuyor gariban köylüler çevre ilçelere gidiyor hiç düşündünüzmü o köylünün cebinde aca ba bir çay içmeye parası varmı devlet vermiyorsa neden sizler elinizi yüreyinizi ortaya koymuyorsunuz çamoluk hastanesine bağış yapmaya bir engelmi var acaba neden o hastanede sizlerin hayrına bir serum askılığı yok neden bir röntgen cihazını sn yaşabey almasın neden bir labaratuvar cihazını sn veysel ekmen almasın neden bir sedyesini abdullah kürkçü almasın kusura bakmayın isimleri yazdım ama kötü maksatta deyil sizlerin bunları yapması lazım siz çamoluk sevdalısı işadamlarımızsınız çamoluğa değer verenlersiniz ama bunuda biraz göstermek lazım

öz ve öz çamoluklu
öz ve öz çamoluklu - 12 yıl Önce

maksadım kimseyi kırmak eleştirmek deyil bunları herkes istiyor artık birileri çamoluğa birşeyleri getirsin diye bekliyor ama tahammüller sabırlarda tükeniyor bu hastaneyi sizler adan zeye donaltacak ve kusursuz hale getirecek maddi güce sahipsiniz ama ne hikmetse 10 yıldır maddi olarak dernek başkanları bir kuruş harcamadınız özellikle yaşabey ve veysel ekmen bey allahın size verdiği imkanlardan çamoluğa hiç harcamadınız ama sözde çamoluk sevdalısısınız iş paraya gelincede eliniz pek cebinize varmadı malesef varsaydı bugün çamoluklu amcam serumu elinde tutmazdı bu çok üzücü bir olay bu hastaneye bir yardım başlatalım öncüsüde sizler olun şimdi yönetim çamoluktalar vazgeçilmezimiz festivalimiz ama belediyeden ayrı sanatcısı dışlanmiş birilerine yandaşlıkla dolu kuru yalan vaatler boş laflar avutulan bir çamoluk 3 güne sığdırılan toz pembe bir bulut sonrası köye dönen bir çamoluk umarım yazdıklarımı değerlendirirsiniz kim olduğumun önemi yok çamoluğu çok seven gariban bir vatandaş selam

ÇAMOLUKLU
ÇAMOLUKLU - 12 yıl Önce

BURDA ÖLSEN KİMSENİN UMRUNA GELMEZ HASTANEDEDOKTOR YOK MAZEME YOK ECZANEDE İLAÇ YOK ECZACIDA DİPLOMA YOK BİR İLAÇ İÇİN ŞİRANA GİDEN VATANDAŞIN VEBALİNİ KİM VERECEK NEDEN YALAN SÖYLERSİN BE KARDEŞİM NE ÇIKARIN VAR NEDEN İNSANLARI KANDIRIRSIN HASTANEMİZ 24 SAAT TAM TEŞEKKÜLLÜ ÇALIŞIYOR DİYE NE KAZANIYORSUN BUNDAN BU KADAR İNSAN SİZE BEDDUA EDİYOR AHİRETTE NASIL VERECEKSİN BUNUN HESABINI SEVGİLİ ÇAMOLUIKLULAR ÇAMOLUKTA HASTANE YAPILDI HABERLERİNE İNANMAYIN BURDA BURNU KANAYANI BAŞKA HASTANEYE SEVKEDEN SAĞLIK OCAĞINDADA KÖTÜ BİR BETON YIĞINI VAR BAŞKA BİRŞEY YOK

MUSTAFA SAKIZCI
MUSTAFA SAKIZCI - 12 yıl Önce

İlçemizin eksikleri ve yöneticilerimizin eleştirilecek yönleri olduğu doğrudur. Herkes birşeyşeri başkalarından bekliyor. En basit örneği burada çamoluk halkını ve esnafını göreve davet eden yorumcular bile kendi isimlerini açık açık yazmaktan korkuyor. Herkes önce kendisi üzerine düşeni yapmalıdır. Sn site editöründen ricam isim soy isim yazmayan yorumcuların yorumlarını yayınlamamasıdır. Herkes ismini soyismini yazdıktan sonra ne diyecekse desin ki bir faydası olsun. Bu şekilde bir arpa boyu yol alamayız. Hemde sitenin kalitesini düşürmemiş olursunuz. Selamlarımla...

Salih KALELİ
Salih KALELİ - 12 yıl Önce

Yapılan haberi okuduğumda yorum yapıp yapmamam arasında biraz düşündüm. Anlatmak istediğimi anlarmısınız bilemiyorum. İlçemizin eksik yönleri tabi ki bir haber sitesinde anlatılacak. Bundan doğal bir şey olamaz. Ancak her konu haber sitesinde anlatılmaz. Farklı platformlarda İlçemizin büyüklerine, siyasilerine, sivil toplum örgütlerine aktarılması daha iyi olur diye düşünüyorum. Biliyorsunuz ki ilçemiz kamu kurumlarına okullara yapılan atamalar merkezi olarak yapılıyor. Bir öğretmen adayı ilçemizde bir okulu tercih etmek istediğinde ilçemizin adı olan haber sitelerinden araştırma yapar. Bu haberi okuyan kaç kişi İlçemizi tercih eder. Bunu hiç düşündünüz mü? Ondan sonra haber yaparsınız İlçemiz okullarında öğretmen açığı var diye ve kamu kurumlarında memur yok diye ve sağlık birimlerimizde personel yok diye. Ben yıllarca Çamolukta yaşadım. Çamoluğun 2002 yılı öncesini hatırlamanızı istiyorum.

Salih KALELİ
Salih KALELİ - 12 yıl Önce

2002 yılı öncesi sağlık ocağında bir doktor, bir hemşire, bir sağlık memuru ve hizmetli vardı. Sağlık Ocağına hasta geldiğinde çevre il hastanelerine götürebilmek için ambulansta yakıt bulunmazdı. Yakıtı hasta yakını tarafından karşılanırdı. Okullarımızın öretmen ihtiyacının büyük bir kısmı ücretli öğretmenle karşılanırdı. Öğretmen yoktu. Köy yollarımıza gelince köy muhtarlarımız bir köy yolu yapabilmek için iş makinesi alabilmek için Giresun da Köy Hizmetleri önün de günlerce beklerdi. Şimdi ise sağlık ocağının devlet hastanesine çevrilmesi, okullarımızın öğretmen ihtiyacının karşılanması, spor tesislerinin yapılması ,Polis karakolunun açılması ve daha bir çok hizmet yapıldı. İlçemizin en ücra köşesinden hastası için 112 aranınca hemen müdahale edilerek en yakın hastaneye ulaştırılıyor. Ne ambulansın yakıtı ne de herhangi bir şey sorulmuyor. Asfaltı olmayan köy yolu kalmadı. Su şebekesi olmayan köy kalmadı.

Salih KALELİ
Salih KALELİ - 12 yıl Önce

Yıllarca adliyenin alınmasından bahsedildi. Adliyenin alınması yıllarca siyasi malzeme yapıldı. Siyasiler tarafından alındı dendi. HSYK tarafından alındığı bilindiği halde. Bakınız şimdi 130 ilçe adliyesinin daha kaldırıldığını görüyoruz. Toki ilçemize niçin girmiyor dendi. Toki müracaatları almaya başladı. 80 konut yapılacak deniyor. Müracaat iki defa uzatıldığı halde talep sayısı daha 60 olmadığı söyleniyor. Yarın TOKİ talep olmadığından projeden vazgeçince Toki yine yapmadı diye haber yaparsınız. Sonuç olarak ilçemiz ile ilgili haberler yaparken biraz düşünmenizi istiyorum. Yapılan haberin ilçemize katkısı ne olacak ona bakmak gerekiyor. İlçemizin kötü yönlerini değil iyi yönlerini anlatalım. İlçemizi iyi bir şekilde tanıtmaya çalışalım lütfen.


SIRADAKİ HABER

banner200

banner205