Festival Bilmecesi; Devam

21. Çamoluk Bal Festivali alınan bir kararla devam ediyor..

Festival Bilmecesi; Devam

 21. çamoluk Bal Festivalinin yapılıp yapılmayacağı tam bir yılan hikayesine döndü.
24 Ağustos'da başlayan 21. çamoluk Bal festivalinin Güneydoğudan gelen şehit haberleri nedeniyle yapılmayacağı açıklandı.
İlk açıklama Festival sunucusu Mustafa Bayındır tarafından sahnede program devam ederken yapıldı.
yapılan Açıklamada Güneydoğudan gelen son şehit haberleri nedeniyle  faestival tertip komitesinin toplantı yaptığını ve toplantı sonunda festivalin 25 Ağusto 2012 Cumartesai gümnü yapılacak olan final ve eğlence kısmının iptal olabileceğini  söyledi.
Çamoluk il genel Meclisi Üyesi Abdullah kürkçü'nünde festivale katılacak olanalara boşuna hazırlık yapmayın festival iptakl olacak dedeiği söylendi.
Ortaya çıkan haberler üzerine çamoluk haber olarak festivalin iptal olacağını  okurlarımıza duyurduk.
İlerleyen saatlerede Çamoluk dernek yöneticileriyle  yaptığımız görüşmede,Festivalin tam olarak iptal olmayacağını  yanlız müzik eğlence bölümünün iptal olabileceğini söylediler.
Dernek Başkan yardımcısı Nevzat Kaleliyle yaptığımız görüşmede "Toplantıdan tam olarak haberim yok bildiğim kadarıyla  Festival kur'anı Kerim tilavetiyle açılacak ve  Mustafa küçük te ilahi formatında bir kaç eser söyleyecek dedi.
Son olarak görüştüğümüz Dernek Başkanı yaşabey kalebaşı'da iptalin söz konusu olmadığını  tüm programların icra edileceğini söyledi.
Kalebaşı 24 Ağustos Cuma Akşamı başlayan Festivali eğlence programlarının icra edildiğini ve  final gibi bir eğlencenin olduğunu söyledi.
Cumartesi günkü  festival programına da yoğun katılım beklediklerini söyledi.
Festivalin saat 10.00'da başlayacağı açıklandı.
Çamoluk Belediye hopörlerlerinden sürekli olarak festivalin yapılacağı ilan ediliyor.


Kelkit vadisinde birçok şenlik ve festivallerin yaşanan son terör olayları nedeniyle iptal olduğu bildirildi.
Alucra Ekin Festivalininde iptal olduğu açıklandı.
Çamoluk Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
Bir dost
Bir dost - 12 yıl Önce

Sayın editör bey su an sizde çamoluk'tasınız bizde camoluk'tayiz festival açılışı yapılıp devam ediyor lütfen kendimizi kandırmayalım...yarın insaallah festival alanında olacağız ,şehitlerimizi de anacağız saygılarımla .....,

dursun yenice
dursun yenice - 12 yıl Önce

21 yıldır tekrar edilen manevi tahrifata kim dur diyecek. umuma yönelik yapılan bir faaliyetin yine umuma ya maddi ya manevi kazanç sağlaması gerekir. Sormak istiyorum 21 yıldan beri sürdürülen bu bal festivali hangi örf adet ve inançlarımızla beraber kardeşlik duygularımızın gelişmesine hangi katkıyı sağlamıştır. Yada ilçemizin ekonomik olarak kalkınmasına güzelleşmesine daha modern bir ilçe haline gelmesine hangi katkıyı sağlamıştır. maalesef hiç hemde koskoca bir hiç. Bunlara fayda sağlamadığı gibi kurumlar ve kişiler arasında korkunç uçurumlar oluşturmuş kamplaşmalar meydana getirmiştir. Durum böyle olunca kar zarar muhasebesini yapamayacak kadar değerleri aşınmış insanlardan başka ne beklenebilir. Ülkemizdeki terörize eylemlerde civanlar toprağa düşmüş kime ne bir kadın erkek bir araya doldurup korkunç derecede değerlerimizi aşındırmayı tercih ediyoruz. Nereye gidiyoruz? Buna kim dur diyecek.

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205