"AK Parti'ye oy verdim diye çocuğumu sünnet ettiremedim"

Giresun Merkez Darıköy nüfusuna kayıtlı olduğunu söyleyen Hasan Ağılgat isimli vatandaş çocuğunu Giresun Belediyesi tarafından düzenlenen sünnet şöleninde sünnet ettiremediğini iddia etti

Ağılgat, kendisine gerekçe olarak ise Belediye Başkan Yardımcısı Kazım Elmalı tarafından 12 Haziran'daki seçimlerde AK Partiye oy verdiğinin söylendiğini bu yüzden de çocuğunun isminin sünnet edilecekler listesinden çıkarıldığını öne sürdü.
Maddi durumu iyi olmadığı için çocuğunu sünnet ettiremediğini söyleyen Hasan Ağılgat yaşadıklarını şöyle anlattı, "Çocuğumun ismini Belediyeye başvurarak yazdırdım. İstenilen belgeleri yetkililere teslim ettim ancak 3 gün sonra çocuğumun isminin listeden çıkarıldığını öğrendim. Belediye Başkan Yardımcısı Kazım Elmalı'nın yanına çıktım. Bana tamam ben halledeceğim 2 gün sonra gel haber al dedi. 2 gün sonra gittiğimde kendisi il dışında imiş bulamadım, evraklarım memurlar tarafından geri iade edildi. Daha sonra Kazım Elmalı'ya telefon açtım. Kazım abi ne oldu dedim bana sen Hasan yanlış yapmışsın seçimlerde AK Parti'yi desteklemişsin onun için çocuğun sünnet listesinden çıkarılmış sen Ömer Cinel ile görüş dedi. Evet çok doğru genel seçimlerde AK Partiyi destekledim ve bu konuda 24 Mayıs 2011 günü facebook sayfamda Başkan Yardımcısı Ömer Cinel ile yazıştım. Fikirlerimi açık açık söyledim. Benim AK Partiyi desteklemem ve fikirlerimi açıklamam çocuğumun sünnet edilmemesi için çok önemli bir neden değildir. Bizler Yüce Atatürk'ü çok seviyoruz ama Ömer Cinel gibi zihniyetler işte CHP'yi bu hale getirdiler. Siyasi ve çarpık bir düşünceyle çocuğumu sünnet ettirmediler. Bu konu üzerine AK Parti İl Başkanı Sabri Öztürk'e durumu anlattım bana yardımcı oldu ve çocuğumun Bulancak Belediyesi tarafından düzenlenecek sünnet şöleninde sünnet edileceğini söyledi. Kendisine teşekkür ediyorum. Yüce Allah'ın izniyle Belediye Başkanlığı seçimlerinde Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Cinel neyin ne olduğunu anlayacak ama iş işten geçmiş olacak. Siyaseti bu derece çirkinleştirenleri yüce halkımız asla affetmeyecek”

Kaynak: Yeşil Giresun

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205