Alucra Ekin Festivali coşku ile kutlandı.

Alucra Ekin Festivali şehir iç ve şehir dışından katılan kalabalık bir misafirler eşliğinnde yapıldı.

Alucra Ekin Festivali coşku ile kutlandı.

AK Parti Grup Başkanvekili ve Giresun Milletvekili Nurettin Canikli burada yaptığı konuşmada, Ekin Festivalinin kurumsallaşmasını sağlayan Alucralılara teşekkür etti.

Ekin festivali’nin Alucra için önemli olduğuna dikkat çeken Canikli, “Ekin festivali en eski en köklü ve uygulamalarıyla birçok festivale örnek teşkil eden bir organizasyondur. Her zaman coşkulu olmuştur, her zaman adından söz ettirmiştir. Elbette bugünde böyle, inşallah önümüzdeki yıllarda hemşerilerimizin daha fazla hasret giderdiği festival haline gelecektir inşallah. bu festivaller aynı zamanda uzun bir süre bir arada olma imkanı bulamayan hemşerilerimizin hasret giderme yeridir aynı zamanda” dedi.

AK Parti Giresun Milletvekili Mehmet Geldi ise Ekin festivali vesilesiyle Alucralılarla birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, Milletvekili andı içtikten sonra ilk kez Giresun’da Alucralılarla birlikte olduklarını söyledi.

Vali Dursun Ali Şahin’de yaptığı konuşmada, Giresun’un denizini, doğası ve kültürel güzellikleriyle farklı bir il olduğunu ifade etti.

Katılımın yoğun olduğu festivale Vali Dursun Ali Şahin, AK Parti Grup Başkan Vekili Nurettin Canikli, AK Parti milletvekilleri Mehmet Geldi ve Adem Tatlı, Alucra Belediye Başkanı Hasan Yağcıoğlu, Alucra Vakfı Başkanı Necdet Bekçi ve yönetim kurulu, Alucra Kaymakamı Ünal Koç, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, İl Genel Meclisi Başkanı Osman Öden, Şebinkarahisar Belediye Başkan Yardımcısı Elaaddin Önal, il genel meclisi üyeleri, çok sayıda davetli ve Alucralılar katıldılar.

Giresunekspres

Festival yöresel sanatçıların verdiği konserlerle sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205