Alucra'da Bıcaklı Kavga, 1 Ölü

Giresun Üniversitesi' ne bağlı Alucra MYO öğrencisi çıkan kavgada yaralanan Aykut Çoşkun, hastaneye kaldırılırken hayatını kaybetti.

Alucra'da Bıcaklı Kavga, 1 Ölü

 Giresun Üniversitesi’ ne bağlı Alucra MYO öğrencisi çıkan kavgada yaralanan Aykut Çoşkun, hastaneye kaldırılırken hayatını kaybetti.

İlçenin, Hürriyet Caddesi üzerindeki kafeteryada gece saat 22.00 sıralarında meydana gelen tartışma, daha sonra kavgaya dönüşünce, kavga ortamında bulunan,G Ü’si,Alucra M Y O Maliye Bölümü 2'nci sınıf öğrencisi Aykut Coşkun, vücudunun muhtelif yerlerine rastgelen bıçak darbeleriyle yaralandı.

İlk müdahalesi ilçe hastanesine yapılan daha sonra Gümüşhane Devlet Hastanesi'ne sevk edilen öğrenci Coşkun’a operasyon yapılmış fakat durumunun kötüleşmesiyle ambulansla Trabzon KTÜ Tıp Fakültesi'ne sevk edilirken yolda yaşama veda etmiştir.

Polis olaya karıştıkları belirlenen Alucra MYO  Muhasebe Bölümü öğrencisi 21 B.Ç.(21) ile diğer zanlılar T.B., S.K. ve Y.K. gözlem altına almış, ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilen bu şüpheliler tutuklanmışlardır.

YORUM EKLE
YORUMLAR
sabit kaya karahisarlı
sabit kaya karahisarlı - 12 yıl Önce

gün geçmiyorki yeni bir cinayet işlenmesin,alucra yaşanması en zor yerlerden birisi oldu acilen tedbir alınmalı.bu cinayetlere engel olunmalı gerekli tedbirler alınmalı.yoksa alucraya yazık olur,insanlar alucraya gitmekten korkuyorlar.

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205