Alucra'ya giden araç kaza yaptı 3 Ölü 1 yaralı!!

İstanbul'dan Alucra,Akçiçek Köyüne giden Ali Danalıoğlu (60) yönetimindeki 34 YOH 39 plakalı Özel araç Niksar İlçesi yakınlarında, aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkarak dere yatağına üçtu, ardından da alev alan LPG'li otomobilde bulunan 3 kişi yaşamını yitirdi, 1 kişi de yaralandı.

Alucra'ya giden araç kaza yaptı 3 Ölü 1 yaralı!!

Kaza, Niksar-Reşadiye D-100 Karayolu Kapıağzı Köyü girişinde meydana geldi. İstanbul'dan Alucra Akçiçek köyüne giden 60 yaşındaki Ali Danalıoğlu yönetimindeki 34 YOH 39 plakalı otomobil, iddiaya göre, aşırı hız nedeniyle sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu yolun sağından 5 metrelik dere yatağına uçtu. Ters dönen LPG'li araç alev aldı.



Kazada, otomobilden dışarı fırlayan sürücü Ali Danalıoğlu ve annesi 80 yaşındaki Emine Danalıoğlu ile araçta sıkışarak yanan 62 yaşındaki Yaşar Hastaoğlu yaşamını yitirdi. Araçtan dışarı savrulan sürücünün eşi 58 yaşındaki Hanife Danalıoğlu da ağır yaralandı.



Olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Ağır yaralı Hanife Danalıoğlu, çağrılan ambulansla Niksar Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Otomobildeki yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, araç içerisinde bulunan Yaşar Hastaoğlu'nun cesedi güçlükle çıkarılabildi. Cesetler, otopsi için aynı hastanenin morguna kaldırıldı.




 



YORUM EKLE
YORUMLAR
Kemal kuşcul
Kemal kuşcul - 12 yıl Önce

Allah mekanlarını cennet eylesin, yakınlarına sabırlar versin. Trafik kazası çok acı bir durum.
Her kazadan sonra savcılık soruşturma başlatır, yol unsuru, yorgunluk gibi sebebler ile dosya kapanacak. Oysa kazaların yüzde 90'nı kesinlikle LASTİKLERİN KALİTESİZLİĞİNDEN KAYNAKLANDIĞINI KİMSE AKILLARA GETİRMEMEKTE.
Yıllardır araç kullanırım, çalıştığım firmalarda LASTİK konusunda çok kavgalar etmişimdir. Firma 30 TL. fazla para vermemek için gider kalitesi düşük lastik alır.
Yine yaptığım araştırmalarda ne yazık ki TEMMUZ SICAĞINDA KAR LASTİĞİ KULLANAN ARAÇ SAYISI HER ARAÇTAN ÜÇ TANESİ. Yine çamoluk köylerine giden otobüsün bir tanesinde geçen sene AĞUSTOS AYINDA KAR LASTİĞİ VARDI.
Lütfen, her iki saat ara ile mola verin ve 100 Km. hızı geçmeyiniz. Aracınızda ki 240 ibresine aldanmayın, TÜRKİYEDE 120 Km. HIZDAN YUKARI SÜRAT LASTİKLERİ BULUNMUYOR...

Kemal KUŞCUL
Kemal KUŞCUL - 12 yıl Önce

Kaza oluyor, araç alev alıyor, yoldan geçen araçların ÇOĞUNDA YANGIN TÜPÜ YOK. OLAN TÜPLERDE BOŞ.
Bu bir varsayım değil, durdurun 50 tane köy otobüslerini bakalım kaçında mevcut YANGIN TÜPÜ VAR. Adamlar YÜK ALACAĞIZ DİYE OTOBÜSE YANGIN TÜPÜNÜ KOYMUYOR.
OYOBÜSLERİN ÖN VE ARKA KAPIDA OLMAK ÜZERE EN AZ İKİ YANGIN TÜPÜ BULUNDURMASI GEREKMEKTE.
Daha vahimi ise LASTİK ALIRKEN lastikçiler ÇİN MALI lastikleri satarken çok kaliteli mal, boşuna fazla para verme alan memnun, ben arkasındayım bir şey olursa malımı geri alırım demek te. YOK BÖYLE BİR ŞEY, ALDIĞINIZ MAL EVDE OTURACAĞINIZ ÇEK YAT DEĞİL Kİ bozulursa değiştirelim. Aldığınız mal sizin ve yakınlarınızın canına sebeb olmakta.
Savcılık araştırsın, kaza yapan hemşehrimiz son aldığı lastik hangi marka. Kaza esnasında KAÇ YANGIN TÜPÜ ile müdahale edildi, çünkü bu yol sürekli araç geçen bir yol ve müdahale edilseydi yangın çıkmaya bilirdi.

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205