Çamoluk’ta Kacak Avcıların malzemelerine el konuldu

Çamoluk Gürçalı Köyünde Kaçak avlandığı tesbit edilen kişilerin malzemelerine el konuldu.

 Çamoluk’ta Kacak Avcıların malzemelerine el konuldu

 
Çamoluk Gürçalı Köyünde kaçak avlandıkları tesbit edilen , F.B. ve O.G.  hakkında yasal  işlem başlatıldığı bildirildi..
4 Aralık  2012 günü  saat: 13:00  sıralarında Gürçalı Köyü Gıdırhandere mevkiinde,Milli Parklar görevlilerince  avlanılması yasak bölgede avcı kıyafetleri ile av yapmak amacıyla dolaştıkları tesbit edilen kişilere, Alucra Cumhuriyet savcılığının talimatıyla, 4915 sayılı Kara Avcılığı Kanununun 51/2, 242 ve 261´inci maddelerine muhalefet suçundan gerekli yasal tahkikat başlatıldı.
Yapılan inceleme sonucu kaçak avlandığı tesbit edilen kişilerin avlanmada kullandıkları malzemelerine  Cumhuriyet savcılığına  teslim edilmek üzere  el konulduğu açıklandı.
Alucra Cumhuriyet Savcılığı tarafından ifadeleri alınan , F.B. ve O.G. serbest bırakıldılar.
Özellikle Yaban Keçisi  yetiştirme alanı olan  bölge de kaçak avcıların  avlanma yapmaması için sıkı denetimler yapılıyor.
Bölgede izinli olarak  ancak yaban keçisi avcılığı yapılabiliyor.
 
Çamoluk Habrer

YORUM EKLE
YORUMLAR
FERHAT B
FERHAT B - 11 yıl Önce

BU HABERİN ARKASINDA DEVAMINIDA YAYINLAMAK SİZİN DÜRÜST VE TARAFSIZ OLDUĞUNUZ İLKESİ DÜŞÜNCESİ İLE YAYINLARSINIZ UMARIM .ÇÜNKÜ ADI GEÇEN KİŞİLERİN BİR GÜN SONRA BÖYLE BİR SUÇ İŞLEMEDİKLERİ ANLAŞILDIĞI İÇİN MALZEMELERİ TESLİM EDİLMİŞTİR.

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205