Karadikmen Bu Cinayetle Sarsıldı

İstanbul fatihte işlenen cinayet, Karadikmen'i yasa boğdu.

Karadikmen Bu  Cinayetle Sarsıldı

 İstanbul Fatih'te  eşiyle kavga eden Çamoluk Karadikmen Köyünden Muhittin Tonbul, kendilerini ayırmak için araya giren oğlunu bıçakladı.
Aldığı bıçak darbeleriyle ağır yaralanan genç, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
17 Şubat 2013 günü saat 18.00 sıralarında meydana  gelen Olay, Yedikule Mahallesi Hacı Evhaddin Caddesi'ndeki bir gecekonduda  gerçekleşti.. İddialara göre, Muhammed Tonbul, babası Muhittin (42) ile annesi Selvi Tonbul'un kavga ettiğini gördü. Anne ve babasının kavgasını ayırmaya çalışan Muhammet Tonbul, babasıyla tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine baba Muhittin Tonbul, eline aldığı bıçağı oğlunun karnına sapladı. 

Muhammet Tonbul kanlar içerisinde yere yığılırken babası evden kaçtı. Anne Selvi Tonbul'un çığlıkları üzerine eve gelen komşuların yardımıyla Muhammet Tonbul İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi Samatya Polikliniği'ne kaldırdı. Muhammet Tonbul yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. 


Olay yerinden kaçan baba Muhittin Tonbul'un daha sonra polis ekiplerine teslim olduğu  bildirildi.
Olayla ilgil soruşturma devam ediyor.
Yaşanan bu aile içi cinayet, ulusal basında geniş yer buldu.


YORUM EKLE
YORUMLAR
Tugay KARABULUT
Tugay KARABULUT - 11 yıl Önce

Bu haberi okuyup ibret almayacak olan Çamoluk Dernğine sesleniyorum. harcadığınız paralar,Bal festivalinde hava attığınız lüks araçlar,ben ağayım diye dolaşmanız,Her şeyi çamoluk için yapıyoruz demeniz bu ailenin dramına merhem mi oldu? Binlerce lira verip ağa olucağına , dernek başakanı olacağına, istanbulun en ala yerlerine millet göbek atsın diye düğün salonu kuracağına bu mazlum halkın manevi derdine çare olacak bir medrese aç. bir kültür merkezi kur haftada bir hoca çağır hiç hatırlamaığınız Allah'ı Hatırlat. zira hergeçen sene bu haberler artarak devam edecek. davulla zurnayla kurulan aile bıçakla yokolur böyle. kendinize gelin. özünüze dönün. ibret alın. bu hepimize ders olsun. Esselamüaleyküm...

FATİH AYDIN
FATİH AYDIN - 11 yıl Önce

Kardeşim Akbulut; Bu nasıl bir içselleştirmedir ki başınıza taş düşse Çamoluk Derneği'nden bileceksiniz. Onyıllardır kökleşmiş Çamoluk tarzını değiştirmek derneğin gücünde midir? Bir Türkiye sorunu olan manevi boşluk nasıl olurda Çamoluk Derneği'nin suçu olabilir? Siz Çamoluk Derneği'nin medrese açmadığını veya medresevari yerlere yardım etmediğini nereden biliyorsunuz? Sadece bu kadar yazıyorum. Arzu ederseniz etraflıca konuşabiliriz. Fatih AYDIN-Çamoluk Derneği Başkan Yardımcısı

Tugay KARABULUT
Tugay KARABULUT - 11 yıl Önce

BAŞIMIZA NE GELDİ İSE AK KELİMESİNİN GÖLGESİNDE GELDİ. BU TÜR DERNEKLERİN KURULUŞ AMACI BAŞKA YERLERE YARDIMCI OLMAK DEĞİL DİREK OLARAK YAPILMASI GEREKENİ KENDİSİNİN YAPMASIDIR. SİVİL TOPLUM KURULUŞLARININ KURULMA AMACI BUDUR.SİZ BESMELE İLE BAŞLAYAN BİR ÇALIŞMA YAPIN DALGA DALGA TÜRKİYE DE BU HAREKET BÜYÜSÜN. ÇAMOLUK DERNEĞİNİN GÜCÜ MANEVİ BİR ÖNCÜLÜĞE YETER DİYE DÜŞÜNÜYORUM. ZORA TALİP OLALIM İMKANSIZ BİRAZ ZAMAN ALSIN... OTA SAMANA TAKILMAYALIM...

BAYRAM KÖSE
BAYRAM KÖSE - 11 yıl Önce

On yıllardır kökleştiğini söylediğiniz problemlerin ıslahına yönelik hangi müessir çözüm kaynakları geliştirilerek uygulamaya konulmuştur. Dernekler, vakıflar vb. cemiyetlerin teşekkül ettirilişinin ana gerekçesi; toplumsal olarak ihtiyaç duyduğumuz ancak bireysel olarak çözümleyemeyeceğimiz sorunları ortadan kaldırmak için vücuda getirilmiş kurumlar değil midir STK’lar. İnsanların dayanışma ruhundan istifade ederek onların ortaya koyduğu fedakârlıklarla teşekkül ettirilen bu kurumlar gerçekte hangi temel problemlere çözüm üretmiştir. Ne yazık ki insanların önüne düşen kimi duygu sömürücüleri bu STK’lar üzerinden başka mevkiler elde edebilmek için kendilerini konumlandırmaya çalışmaktadır.

BAYRAM KÖSE-2
BAYRAM KÖSE-2 - 11 yıl Önce

Bu kadar öğrenciye burs verdimle övünenler acaba burs verdikleri öğrencilere Çamoluk adına hangi fiili araştırmaları, projeleri geliştir terek uygulanmasına ön ayak olmuştur. Hz Ömer diyarı Dicle’deki koyundan kendini mesul tutuyor da onun adaletiyle övünerek toplumun önüne düşmüş kimseler neden bir elim hadise için sorumluluklarının olduğunu kabullenmiyorlar. Efendim başınıza taş düşse Çamoluk derneğinden bileceksiniz gibi cemiyet sorumluluğundan yoksun bir anlayış masumlaştırılarak ortaya konuyor. Siyasal konjonktüre angaje olunduğu ve hizmet edildiği kadar adına var olunulan bu yöreye hangi derde deva yatırımlar ve yaptırımlarınız var. Sorumluluk sahanızı siyasal süreç belirlediğinden çamoluğun asli sorun ve sorumluluklarıyla meşgul olmadığınız gibi gerçekçi yaklaşım ve çarelerde ortaya koyamıyorsunuz. Ama lafa gelince mangalda kül bırakmıyorsunuz.

Kemal KUŞCUL
Kemal KUŞCUL - 11 yıl Önce

Allah kederli aileye sabırlar versin. Çok zor bir durum. Hiç kimse evladının bir teline zarar gelmesini istemez. Eleştirileri okuduğumda insanlığımdan utandım. İnsan bir başsağlıgı diler. İllede bir eleştiri yapılacak isede bu olay üzerine olmamalı idi. Başka bir haber sayfasında olmalı idi.
Ne yazık ki olaylar dış güçlerin istediği şekilde gelişmekte. Yıllardır bizlere yedirilen genetiği değiştirilmiş ürünler sayesinde HIRÇIN BİR TOPLUM OLDUK. Örneğin, TAVUKLAR, tam bir felafek. Hayvanlar aşırı ilaçlamadan dolayı STRESLİ yetişmekte. DOMATES yine öyle. Adamlar araştırmışlar ve bizlerin HER YEMEĞİMİZE MUTLAKA KOYDUĞUMUZ DOMATES SALÇASI. Domateste ki ilaçlar ise kanser olmaya, UN ise KALP KRİZİ İÇİN geşiltirilmiş katkı maddeleri ile ne yazık ki TOPLUMUMUZU SİNİR HASTASI YAPTILAR.
Lütfen eleştiri yaparken kederli aileyi yıpratmayalım ve bu insanlara nasıl yardım yapabiliriz diye düşünelim. sayğılarım ile...

Fatih AYDIN
Fatih AYDIN - 11 yıl Önce

Sayın Akbulut, Sayın Köse; Buyrun bizim yapamadıklarımızı birlikte yapalım. Gelin derneğimizin bünyesine katılın. Yazdıklarınızın ve bilmediğiniz için yazamadıklarınızın zuhurunu fiili olarak görün. Buyrun Birlikte yapalım. Hoşça bakın zatınıza...

BAYRAM KÖSE
BAYRAM KÖSE - 11 yıl Önce

Sayın fatih bey davetinizi başlık mesabesinde olduğundan gerçekçi bulmuyorum. Velev ki şahsi olarak siz samimiyetle bunu ifade etmiş olsanız bile Çamoluk derneğinin halı hazırdaki fiili yapısı en azından buna müsait değil. Neden mi? Bir önceki dernek kongresine katıldığımda sanki CHP ile AKP’nin soğuk savaşına şahit olmuştum. Oysaki her iki tarafta neredeyse bir birlerinin şeceresini bilecek kadar birbirlerinin geçmişine vakıf hatta aile ve kan bağı olan Çamoluk sakinleriydi. Sanki ortada herkesin kendine bir parça pay almaya çalıştığı bir miras kavgasıydı. Aradaki tüm akrabalık ve hemşeri bağları unutulmuş, bir daha yüz yüze gelmeyecek iki taraf vardı. İdareyi eline alanlar maalesef ötekilere uzun vadede iktidarı kaptırmamak adına delege dizaynına girişiyor. Sonra burs verenler vermeyenler, falancadan yana olanlar filancadan yana olanlar diye farklı zeminlerde kategorize ediliyor. Ötekileştirdiklerine karşı korkunç bir yok sayma ve tepeden bakma şizofrenliği.


SIRADAKİ HABER

banner200

banner205