Saadet Partisi Giresun'dan Çanakkale Destanı mesajı

18 Mart Çanakkale Zaferi nedeniyle Saadet Partisi Giresun İl Başkanı Süleyman Tekbaş bir mesaj yayınladı.

Saadet Partisi Giresun'dan Çanakkale Destanı mesajı
 
 
Saadet Partisi Giresun İl Başkanı Süleyman TEKBAŞ 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 98. Yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
 
Süleyman Tekbaş mesajında; “Çanakkale Zaferi tarihe altın harflerle yazılmış olan bir kahramanlık destanıdır. Bir milletin gücü tankı, tüfeği, topu değil imanlı gençliğidir. İşte bunun ispatı da Çanakkale’de şehit olan 250 vatan evladımızdır. Bu 250 bin şehidimizin çoğu lise çağındaki öğrencilerdir. Ve o yıl birçok lise öğrenci mezun edememiştir. O imanlı gençlik vatan savunması mevzu bahis olduğunda bir an bile tereddüt etmeden cepheye koşmuş ve hasta adam denilen Osmanlı’yı işgal etmek için Çanakkale önlerine gelen emperyalist güçlere bir Osmanlı tokatı atmış geldikleri gibi geri göndermiştir.
 
Çanakkale Destanı birlik ve beraberliğimizin ne kadar güçlü olduğunu tüm dünyaya ispat etmiştir. Çanakkale’de birlik ve beraberliğimizi bozamayan ve ülkemizi işgal edemeyen emperyalist batılı güçler daha sonra zihinlerimizi ve benliğimizi işgal etmişlerdir. Zihinlerimizi ve benliğimizi işgal edenler şimdilerde ise Müslüman ülkeleri birbirlerine kırdırtma ve sömürme oyununa ülkemizi alet etmektedirler. Çanakkale’de oluşan o birlik ve beraberlik gücüne ve ruhuna şimdilerde her şeyden daha çok muhtacız. Çanakkale ruhunu ve görüşünü benliğinde taşıyan Milli Görüş’ün tek partisi olan Saadet Partisinin ortaya koyduğu İslam Birleşmiş Milletleri ve İslam NATO’sunu bir an önce hayata geçirmek mecburiyetindeyiz.
 
Bu duygu ve düşüncelerle, milletimizin Çanakkale Zaferi’ni kutluyor, bu vatanı canları pahasına bizlere emanet eden tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz” dedi.
 
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205