Hayırlı olsun!Ataşehir Çamoluklular Derneği Kuruldu

Çamolukluları İstanbul'da temsil edecek yeni bir dernek daha kuruldu.

Hayırlı olsun!Ataşehir Çamoluklular Derneği Kuruldu

Yaklaşık bir yıldır kuruluş çalışmaları devam eden, Ataşehir Çamolulklular derneği resmen kurularak faliyete geçti.
Ataşehir Çamoluk Spor ve Ataşehir Kulüpler birliği başkanı Dulundas Mahallesinden Ekrem Kösenin Başkanlığında kurululan dernek ilk olarak yedi kişlik kurucular kuruluyla çalışmalrına başladı.
Ataşehirdeki Çamolukluları bir araya getirmeyi amaçlayan dernek,en kısa sürede üye kayıt  çalışmalrına başlayarak Ataşehirdeki tüm Çamoluklulara ulaşmya çalışacak.
derneğin kurluş amacıyla ilgili olarak dernek tarafından yapılan açıklamada;
Derneğimiz kurulmasının sebebi gelişen ve büyüyen il ve ilçelerde hemşehrilerin bir birleriyle birlikte hareket etmelerini, kaynaşmalarını, ortak hareket etmelerini sağlamak ve Ataşehir ilçemizde bulunan ve ilçemizin en eski kuruluşlarına sahip olan köy derneklerimizi bir çatı altında toplayarak Ülkemizin neresinde olursa olsun hemşehrilerimizle birlikte hareket ederek bir birimize destek olmak, öğrencimizin, gencimizin, askerimizin, yaşlımızın, hastamızın yanında olmak ve destek olmak başlıca amaçlarımızdır. Bunun yanında il ve ilçelerde temsil hakkı elde etmek ve hemşehrilerimizi desteklemek, sosyal pojeler üretmek ve bu projeleri hayata geçirerek imza atmak   başlıca hedeflerdir dendi.

Dernek tarafından yapılan açıklamada derneğin çamoluklulardan beklentileri olarakta, Derneğimizin Çamoluklulardan beklentileri; derneklerine üye olarak sahip çıkmaları, her zaman derneğin faaliyetlerine katılmaları, proje hazırlamaları, sorumluluk almaları, kurum ve kuruluşlarda temsil hakkı almak için çaba harçamaları ve en önemlisi derneğimizin denetim yönünden takip etmeleri ve denetlemeleri en büyük isteklerimizdir.
Yeni Kurulan Ataşehir Çamoluklular Derneği Kurucular Kurulu şıu isimlerden oluşuyor.
Ekrem Köse,Kerim Lortoğlu,Recep Mürseloğlu,Asım Dağıtmaç,Kadir Sevindik,Ersin Duvarbaşı, ve ufuk Kesecek ten oluşuyor.

çamoluk Haber olarak yeni kurulan bu derneğimizin, ilçemiz, ülkemiz ve insanlık için hayırlı çalışmalar yapmasını temenni ediyoruz. 

Çamoluk Haber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205