Giresun'da Başarılı Belediye Başkanlarına ödül

İl genelinde başarılı olan Belediye Başkanlarına valilik ödülü..

Giresun'da Başarılı Belediye Başkanlarına ödül

 Giresun'da başarılı olan Belediye Başkanlarına Valilik tarafından Başarı Belgesi verildi.
Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, dün 5 İlçe ve 7 Belde Belediye Başkanını makamında kabul ederek Başarı Belgesiyle ödüllendirdi.
Başarı Belgesi verilenlerin arasında  ne yazık ki ne Çamoluk ne de Yenice Belde Belediyesi vardı. 

 Vali Şahin toplam 12 Belediye Başkanını, ilçe ve beldelerinin altyapısının iyileştirilmesi, gerçekleştirdikleri eğitim ve sosyal projelerle halkımızın yaşam standartlarını yükseltmeye katkılarından, vatandaşın yararına hizmetlerinden dolayı kutlayarak Başarı Belgesiyle ödüllendirdi.

Ödüllendirilen Belediye Başkanları

Alucra Belediye Başkanı Halil İbrahim Yağcı, Bulancak Belediye Başkanı Kadir Aydın, Dereli Belediye Başkanı k. Zeki Şenlikoğlu, Eynesil Belediye Başkanı Coşkun Somuncuoğlu, Piraziz Belediye Başkanı Cafer Mavi ile Kovanlık Belediye Başkanı Mehmet Küçük, Karabörk Belediye Başkanı Ömer Karaman, Yavuzkemal Belediye Başkanı Abdullah Önal, Soğukpınar Belediye Başkanı Özcan Özdemir, Ören Belediye Başkanı Habib Usta, Köprübaşı Belediye Başkanı Abdullah Topçu,  Aydınlar Belediye Başkanı Osman Sazak ve Aydındere Belediye Başkanı Haydar Karakılıç.

Çamoluk Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
mustafa TEPETAM
mustafa TEPETAM - 11 yıl Önce

bütün belediyeler başarıları ile anılırken ödül alırken ,bizim belediyemiz eşe,dosta iş bulma kurumuna döndü.hizmet dördüncü,beşinci planlara atıldı.

başarı belgesi?
başarı belgesi? - 11 yıl Önce

1-başarı belgesi diye ödül mü olur?
2-başarılı olmanın kıstası nedir? anket mi yapılmış yoksa başka bir aktivite ile tespit edilmiş?

cengiz metin
cengiz metin - 11 yıl Önce

Sayin özcan çinicinin hakkını yemişler sayın belediye. Başkanı belediyeyi hangi şartlarla devraldığını ve ne gibi hizmetler üretiğide ortadadır.Benim özcan beyle özel bir dostluğum ve akrabalığımda yok ama benim partimin adamıdır hakkını yemişler.Her ne kadar siyaseten halefim olsada doğruları söylemek dürüsce insani vazifemdir.Tüm çamoluk lu hemşerilerimi saygı ile selamlıyorum.

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205