Yazılar Ve Kurtuluş Mahllesinden 3. Çanakkale Ziyareti

Yazılar Ve Kurtuluş Mahllesinden 3. Çanakkale Ziyareti

Yazılar Ve Kurtuluş Mahllesinden 3. Çanakkale Ziyareti

 
Çamoluk Yazılar ve Kurtuluş Mahallesi Derneğinin organizasyonunda bu yıl 3. kez Çanakkaleye gittiler.
13 Nisan 2013 Cumartesi günü Esenler de ki Yazılar ve Kurtuluş Mahallesi  Derneği, Dernek Merkezi önünden hareket eden grup,14 Nisan 2013 Pzar Günü İstanbul'a döndü.
Geziye katılanların geziden oldukça memnun oldukları gözlendi.
Gezi le ilgili açıklama yapan Dernek Başkanı Rüstem Sakızcı, Gezinin çok olumlu geçtiğini belirterek, gezi boyunca her hangi bir olumsuzluğun yaşanmadığını söyledi.
Sakızcı önümüzde ki sene yine gideceklerini açıkladı.
Rüstem Sakızcı,verdiği bilg,ide; 
13 Nisan Cumartesi akşamı 23:00 da Esenler de ki Dernek Merkezi önünden hareket ettik.
Sabah Namazını hep beraber Ecabat'ta kıldıktan sonra, Belediye Sosyal Tesislerinde toplu halde yaptığımız kahvaltıda rehberlerin de bizlere katılmasıyla birlikte saat 08:00 de gezimiz başladı.
Öğlen Namazı ve Öğlen Yemeği Alçıtepe Köyünde yendikten sonra, 57. Alay ve Gözetleme Tepesi, Conk Bayırı ve mevzilerin gezilmesiyle, saat 16:00 da son buldu.
İnşallah seneye tekrarını nasip eder Yüce Rabbim.
Bu vesile ile gezimize iştirak ederek.2 aracımızı da dolduran, bizleri yanlız bırakmayan bütün katılımcı köylülerime, değerli misafirlerimize teşekkür ederken, bu etkinliğe gençelerimizin bizzat gitmesi için rehber kahvaltı ve diğer masraflara Allah rızası için katkı yapan iş adamımız, Abdurrahman Sürücü'ye, Değerli abimiz İrfan Tatar'a İş Adamlarımız Hacı Yenice'ye,Sedat Tatar'a Matbaacı ve Yöneti Kurulu Üyemiz Hacı ve Adem Yenice'ye Eyüp Tatar'a Cengiz,Metin,Fuat Tatar'a  ve dğer yönetici arkadaşlarıma, ayrıca  Kadın
 Kolları gibi çalışan Gülten Metin Hanımefendiye  çok teşekkür ediyorum dedi.


Çamoluk Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
EZGİ SAKIZCI
EZGİ SAKIZCI - 11 yıl Önce

Öncelikle Dernek faliyetlerini sitenize taşıyarak bütün Çamoluklu hemşehrilerimizi bilgi sahibi yaptığınız için çamoluk habere ve editörüne teşekkür ederim..Ayrıca 3 yıldır büyük emek verilerek bu geziyi düzenleyen Başta Dernek yönetimine bu anlamlı gezide yer alan köylülerime ve katkıda bulunan herkese çok teşekkür eder böyle anlamlı ziyaretleri her zaman bekleriz..saygılarımla..Ezgi Sakızcı..

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205