Saadet Partisi Alucra Platformu Boğazda Tekne Gezisi Düzenledi

İstanbul’daki Alucralı Milli görüşcü’ler platformunun organize ettiği adalet eski bakanı Şevket Kazan’ın ve kendiside Alucralı olan Saadet Partisi genel başkan yardımcısı Hasan Bitmez’in de katıldığı boğazda tekne gezisine yoğun bir ilgi vardı.

Saadet Partisi Alucra Platformu Boğazda Tekne Gezisi Düzenledi
 Saadet Partisi Giresun İl Teşkilatının organizasyonu ile İstanbulda bulunan Alucralı Milli Görüşçüler boğazda tekne gezisi düzenledi. Geziye Adalet Eski Bakanı Şevket KAZAN, Saadet Partisi Genel. Bsşkan Yrdımcısı Hasan BİTMEZ, Giresun İl Başkanı. Süleyman TEKBAŞ, İl Müfettişi Davut TEPEYURT’da katıldı.
Boğazda tekne gezisi programında açılış konuşmasını yapan Saadet Alucra Platform Başkanı Ferhat CIRIK platformun kuruluş amacını ve yaptıkları hizmeti anlattı ve katılımcılara ve emeği geçen herkese teşekkür etti.
Giresun İl Başkanı Süleyman TEKBAŞ yaptığı konuşmada İstanbul’da yapılan bu organizasyonun çok önemli olduğunun altını çizerek Anadolu’nun çok göç vermesi sebebi ile kırsalda nüfusun azaldığını kentlere göç eden hemşehrilerimizin memleketlerini unutmamalarını orada her türlü maddi ve manevi desteğe ihtiyaç duyulduğunu, bunu gerçekleştiren Alucralı milli görüşçülere teşekkür etti.
Giresun İl Müfettişi Davut TEPEYURT ise yaptığı konuşmada Giresun teşkilatları olarak var güçleriyle çalıştıklarını, Giresun ile İstanbul’daki milli görüşçüler arasında bu platform ile köprü kurduklarını, Giresun’daki diğer ilçelerinde aynı şekilde platform kurarak bu tür çalışmalara devam ettiklerini açıkladı.
Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan BİTMEZ yaptığı konuşmada Milli Görüş’ün, Saadet Partisinin Alucra için Türkiye için İslam Dünyası için ne kadar önemli olduğunun altını çizerek rahmetli Erbakan Hoca'nın Giresun’a ayrı bir değer verdiğini belirtti. Dünyadaki adaletsizliğin gözyaşının  Müslüman ülkelerin uğradığı haksızlıkların ancak ve sadece milli görüş ve Saadet partisi çalışmaları ile sona ereceğini bunun içinde milli görüşçülerin yaptığı çalışmalarının ne kadar önemli olduğunu dile getirdi. Hepinize  katılımınızdan emeğinizden dolayı  teşekkürlerimi sunuyorum dedi.
Programın onur konuğu Adalet Eski Bakanı ve YİK üyesi Şevket KAZAN; Dünya’da  aslında iki farklı görüş olduğunu birinin gücü üstün tutan görüş yani batıl olan görüş  diğerinin ise hakkı üstün tutan yani Saadet partisinin temsil ettiği milli görüş olduğunu söyledi. Batıl görüşün bugün dünyayı yaşanmaz bir hale getirdiğini bu buhrandan kurtulmanın tek yolunun hakkı üstün tutan görüş olan milli görüşe dönülmesi gerektiğini 54. hükümetin başlattığı o güzel çalışmaları devam etmesi gerektiğini örnekleriyle anlattı. Şevket kazan 54. hükümetin Dünya Müslümanlarını bir araya getirerek D8 kurup çeşitli projeler ortaya koyarak Müslüman ülkelere hem siyasi hem ekonomik hem de sosyal ufuklar açtıklarını bugün maalesef bunların durduğunu  gerekli çalışmaların  yapılmadığını dile getirdi.
Bakın rahmetli hocamız yıllar önce Bingöl’den uyardı  siz bu çocuklara türküm doğruyum çalışkanım söyletiyorsunuz  yarın biride çıkar  bende kürdüm  daha doğruyum daha çalışkanım der yapmayın bu yanlıştır biz Müslüman kardeşleriz  buna bakın dedi hemen ceza verdiler o zaman bu yazarçizer tayfasının gıkı çıkmadı. Niçin çünkü hoca İslam’dan  bahsediyordu bakın bir kez daha ikaz ediyoruz  milletin ortak paydası olan İslam’ı  kendinize ölçü almaz iseniz ne güney doğu sorunlarını güney batı problemleri çözemezsiniz. Çünkü İslamsız saadet olmaz  bu batılıların düzenini ölçü alırsanız  bundan bu millete hayır gelmez  onların düzenin kendilerine hayrı yok nesilleri erimiş robotlaşmış  zihniyetleri kokuşmuş bütün dünyayı bir avuç azınlığın mutluluğu için sömürüyorlar. İşte bundan dolayı  milli görüş ve onu temsilcisi saadet partisi tek çözüm yoludur  bundan dolayı bu yaptığınız çalışmalar çok önemlidir  bıkmadan usanmadan çalışmaya devam edeceğiz  emeği geçen herkese teşekkür ederim dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205