Çamoluk’a yapılacak HES projesini Milletvekillerine sorduk

Milletvekilleri Haberimiz yok

Çamoluk’a yapılacak  HES projesini  Milletvekillerine sorduk

 Çamoluk Merkeze yapılması planlanan ve Çamoluk’ta tepkilere neden olan HES lerle ilgili olarak, Giresun Milletvekilleri Haberimiz yok dediler.
28 Nisan 2013 Pazar günü yapılan Giresun  yürüyüşü nedeniyle Taksime  gelen Milletvekillerine “Çamoluk ilçe merkezine HES yapılmak isteniyor ,ve bizler burada bunu protesto ediyoruz sizlerde bizlere yardımcı olun bu proje yapılmasın” dediğimizde  etkinliğe katılan üç Milletvekili de, yapılacak olan projeden haberimiz yok dediler.
Konu ile ilgili ilk olarak Nurettin Canijkli ile görüştük .
Canikli,Benim olaydan haberim yok ,tepkinizi en gür bir şekilde dile getirin dedi.
İkinci olarak Mehmet Geldi’ye anlattık derdimizi.  Mehmet Geldi, mail adresini vererek konu ile ilgili  kendisini bilgilendirmemizi  isteyerek,  gerekli  desteği vereceğini açıkladı.
Milletvekili Adem Tatlı  ise olaydan haberini olmadığını söyleyerek yanımızdan ayrıldı.
Gündeme getirmeye çalıştığımız bu sorunumuza duyarlı yaklaşan Milletvekili Mehmet Geldiye iletilmek üzere bir rapor hazırlayacağız. Bu rapora Çamoluklu olan  ve bu projenin olmaması gerektiğine inanan herkes katkı sunabilir . Rapor tamamlandıktan sonra Milletvekiline iletilecektir.
Çamoluk Haber  

YORUM EKLE
YORUMLAR
Burak Alp DUYAN
Burak Alp DUYAN - 11 yıl Önce

Millet vekillerimiz in çamoluğumuzdan bihaber olmaları çok üzücü umarım birşeylerin önüne geçerler ve asli görevleri nin vatandaşa hizmet olduğunu bizlere gösterirler...
Başbakanımıza mektup yazıp bu olayları kendisinin bilmesini sağlamalıyız herkes bir mektup yazıp lütfen başbakanlık a göndersin binlerce mektup un ses getireceği malümen bilinmelidir.
saygılarımı sunarım...

Kemal KUŞCUL
Kemal KUŞCUL - 11 yıl Önce

Bu sene BAL FESTİVALİNE kimseyi çağırmayıp, yöre insanı kendi halinde eğlenir ve evinde et pişmeyen gariban insanlara ızgara et ikramı yapılırsa sesimiz duyulur.
Üç senedir ilçe sınırlarında HES inşaatları devam etmekte iken ve yeni projeler var iken nasıl olurda yöre vekilleri bilmez. Biraz kaçamak cevap olmuş.
Çamoluk kalkınmasını kendi yapmalı. iŞ ADAMLARIMIZ yöreye tarım amaçlı yatırımlar yapmalı. Emekli büyüklerimiz köyde bulundukları süreçde bol bol ağaç dikmeli. Özellikle DUT ağacı dikerek 10 sene sonra PEKMEZ FABRİKASI KURULMASINA VESİLE OLUNMALI.
Giresun merkezden ve siyasetçilerimizden fayda olmadığı artık bilinmeli. Bizler kendi yağımızla kavrulmayı öğrenmeliyiz.
Bu gün yollarımız bozuk, ancak köylü, dernek, belediye el ele vererek iki günde bakım yapabilecek iken kahve köşesinde oturmaktayız. İMECE USULU çalışmayı tekrar hayata geçirmeliyiz. Köylerde TRAKTÖRLER BOŞA YATMAKTA. Bu vatan için herkes bir şeyler yapmalı...

DR.ramazanBAKIRHAN
DR.ramazanBAKIRHAN - 11 yıl Önce

ah kardeşim ah çamoluku ben avusturyanın trol şehrine benzetiyorum.etrafı tepeli dağlar tam ortasından geniş ırmak akıyor çok güzel kurulmuş şehir buranında hes benzeri santralı var ama aradaki fark şu önce alt yapı sonra üst yapı bizde tam tersi önce üst yapı sonra alt yapı ne yapalım adam gibi belediye başkanları çıkıp porojeler hazırlamamış bu iş bizlere düşdü 12 poroje hazırlıyorum çamolukun kalkınması için çamoluk aslanları geliyor

muhlis
muhlis - 11 yıl Önce

çamoluğumuz henüz dediğine hazır değil.yorma kendini derim ramazan bey! Hizmet, ideal,imar,çevre gibi kavramlar çok uzak çamoluğa.Dürüstmüş gibi yapacaksın,cömertmiş gibi gözükeceksin,öylen namazlarında caminin ön safında gözükeceksin,habire elin cebinde yedirip içirmeye devam edeceksin,mevlidlerde cenazelerde derneklerde bulunacaksın.Ama yetmez.Köylülerin senin doğal seçmenin olmakla birlikte,rahmetli dedenin gönül kıran bir sözü sana fatura olarak döndürülecektir.Yani senin dilin oraya çok yabancı diye düşünüyorum.Çamoluk başka gavaradan çalar.Lütfen kendini yorma.Yanlız bırakılacaksın.Eşekten düşen bilir!!!!! dimi.

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205