Yolunuz Çamoluk'a da uğrasın Sn. Başkanlar!

Ak parti ve CHP İl Başkanları birlikte Giresun'u gezecekler.

Yolunuz Çamoluk'a da uğrasın Sn. Başkanlar!
 
Geçtiğimiz ay basın toplantısı yapan CHP Giresun İl Başkanı Eşref Karaibrahim, AK Parti’yi eleştirerek,  İl Başkanı Sabri Öztürk’e, “Giresun çağ atladı diyor. Şu çağ atlayan Giresun’u buyursun beraber gezelim” çağrısında bulunmuştu. Öztürk de, ilerleyen günlerde basın açıklaması yaparak Karaibrahim’e 10 Nisan için randevu vermişti. 



Bugün Öztürk ve Karaibrahim, bir araya gelerek Giresun’a yönelik yapılan yatırımları beraber gezerek yerlerinde inceleyecekler. Saat 10.30 da gerçekleşecek olan gezilerin programının AK Parti Giresun İl Başkanlığı tarafından belirleneceği öğrenildi.



AK Parti Giresun İl Başkanı Sabri Öztürk, yaptığı açıklamada,”Bizim çekineceğimiz bir durum yok. AK Parti hükümetimizin çalışmalarıyla gurur duyduğumuzu açık ve net olarak yineliyorum” dedi.



Karaibrahim’e hazırlıklı gelmesi çağrısında bulunan Öztürk, “Sayın Başkan’dan bir tek isteğimiz var. Geziye hazırlıklı gelsin. Çünkü gezeceğimiz yer o kadar çok ki yorucu olabilir. Kendini ona göre ayarlasın” diye konuştu. 



CHP Giresun İl Başkanı Eşref Karaibrahim ise, yaptığı değerlendirmede,”Benim talebimi sayın başkan kabul etti. İkimiz gezerek icraatlarına göreceğiz. Türkiye’de bir ilk olacak bir kardeşlik olacak. Ama bana ne göstereceklerini çok merak ediyorum. Ben hazırım, İmralı’yı, fındığın sonunu ve satılan SEKA arazilerinin hesabını kendilerine soracağım” dedi.
Birlikte Giresun'u gezecek olan İl Başkanlarına bir güzergahta biz hatırlatalım. Yol çıkarıp gelebilirlerse,bir de Çamoluk'a gelsinler. Yapılan yatırımları görür ve yapılacak olanların yerlerini gezerler.(!)

Kaynak.Kerasus Haber


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205