Ünlü Fıkıh Alimi Mehmet Talu Çamoluk'a geliyor

Anadolu Gençlik Dergisi Çamoluk'ta "Helal Kazanç" konulu konferans düzenledi

Ünlü Fıkıh Alimi  Mehmet Talu Çamoluk'a geliyor
 İsmailağa cemaatinin önde gelen hocalarından olan Mehmet Talu, Anadolu Gençlik Dergisi Çamoluk Temsilciliğinin organize ettiği konferans için Çamoluk'a geliyor.
Anadolu Gençlik Dergisi tarafından düzenlenen Helal kazanç konulu konferans,  23 Mart Cumartesi günü Çamoluk Arif Safi Lisesi konferans salonunda yapılacak.
Saat 13:00'da başlayacak olan konferans halka açık olacak.
Konferansa katılımın yoğun olacağı tahmin ediliyor.
Konferansı düzenleyen Anadolu Gençlik Dergisi yetkilileri,bu tür organizasyonları daha da genişleterek Çamoluk  halkına sunacaklarını söylediler.
Çamoluk'un kültürel anlan başta olmak üzere  bir çok  alanda muadiller,ine göre geri kaldığını  ve yapılacak bu tür organizasyonlarla da bu açığın bir nebze de olsa kapanabileceğini söylediler.

Çamoluk Haber


Mehmet Talu Hoca  Kimdir?

Temmuz-1953’ te Sakarya-Akyazı’da doğdu. İlköğrenimini 1960-1965 yılları...

Temmuz-1953’ te Sakarya-Akyazı’da doğdu. İlköğrenimini 1960-1965 yılları arasında Akyazı Konuralp İlkokulu’nda; Orta öğrenimini 1968-1974 yılları arasında Sakarya ve Bursa İmam Hatip Okulu’nda; yüksek tahsilini de 1975-1980 yılları arasında Erzurum İslâmî İlimler Fakültesinde tamamlamıştır. Hafızlığını Akyazı’da yaptı. Bu tahsili müddetince Medrese usûlü özel Arapça dersleri de aldı.

Ekim-1974’te Bursa’da İmam-hatiplik görevine başladı. Daha sonra Erzurum’da devam etti. Fakülte mezuniyetinden sonra Bolu-Mudurnu Vaizliğine atandı. Ekim 1980’ de girdiği Erzurum Yüksek İslam Enstitüsü Arapça Asistanlık imtihanını kazandı ve bu Enstitüye tayin edildi. 1983 yılında Kayseri, 1987’ de Samsun İlahiyat Fakültesi’ne Arapça öğretim görevlisi olarak naklen tayini yapıldı. Eylül 1988’ de Samsun İlahiyat Fakültesi’nde görevli iken istifa etti ve özel sektörde ilahiyatçı-eğitimci-yazar olarak çalışmalarını devam ettirdi.

Evli ve altı çocuk babasıdır.

YORUM EKLE
YORUMLAR
RlDVAN ALKAN
RlDVAN ALKAN - 11 yıl Önce

muhterem hocamizi dinlemeye tum camoluklu hemserilerimi davet ediyorum camoluk A G D adina agd ilce baskani RlDVAN ALKAN

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205