Kayacık Köyü Çamoluk’tan Ayrılıyor

Kayacık Köyü ilgisizlik sebebiyle idari olarak Alucra'ya bağlanma kararı aldı.

Kayacık Köyü Çamoluk’tan Ayrılıyor
 
Çamoluk’ta ki en fazla okur yazar ve üniversite mezunuyla tanınan, Kayacık Köyü, Çamoluk tan ayrılmak için çalışmalara başladı.
Kayacık Köyü kaynaklarından aldığımız bilgiye göre,köy halkının kendi arasında toplanıp durum değerlendirmesi yaptığı,yapılan çalışmalar sonucunda da idari olarak Alucra’ya bağlanmak için karar aldıkları bildirildi.
 
Alınan karar doğrultusunda Çamoluk Kaymakamlığına müracaat ettiklerini,21 veya 22 kasım günüde resmi başvurularını yapacaklarını söylediler.
 
Edindiğimiz bilgilere göre ayrılma nedeni olarak,Çamoluk idarecilerinin kendi sorunları ile ilgilenmedikleri  yönünde.
 
Kendilerinden detaylı bilgi almaya çalıştığımız yetkililer,sebepleri de içeren geniş bir açıklama yapacaklarını söylediler.
 
Çamoluk Haber.

YORUM EKLE
YORUMLAR
MANSUR SÜRÜCÜ
MANSUR SÜRÜCÜ - 12 yıl Önce

NE OLACAKMIŞ ÇAMOLUKTAN AYRILIRLARSA DAHA İYİMİ HİZMET ALACAKLARMIŞ BEN BU İNSANLARI ANLAMIŞ DEĞİLİM PELİTLİ ŞİRANA BAĞLANIYOR KAYACIK ALUCRAYA BAĞLANIYOR DULUNDAS BELEDİYEDEN AYRILIYOR BİZ Bİ GİRESUNDAN AYRILAMIYORUZ KÖYLERİN TEK TEK AYRILMASININ SEBEBİ GİRESUN A BAĞLI OLDUĞUMUZDAN BİRAN ÖNCE BİZDE GİRESUNDAN AYRILALIM

Kemal KUŞCUL
Kemal KUŞCUL - 12 yıl Önce

Bir ara ZAGPA KÖYLERİ içinde AKINCILARDAN teklif gelmişdi. Bize baglanın yolunuzu asfalt yapalım diye.
Oysa akıncılara baglı köyün yolu stebize iken nasıl ZAGPA yolu asfalt olacaktı.
Sayın hemşehrilerim, ÜRETİMİN OLMADIĞI yerde ne yazık ki hiç bir hizmet olmazzzz..
Ayrıca gelişi güzel yapılanma KALKINMAYI engellemekte. HER KES KENDİ TARLASINA EV YAPDIĞINDAN DOLAYI istenilen hizmet yeterli olamamakda. Kışın köylerin boşalması, yerli nüfusun yeteri sayıda olmaması İLLER BANKASINDAN ve KÖY HİZMETLERİNDEN yeteri para akışı olamamakda.
Öncelikle bizim eksikliğimiz nedir bunu masaya yatırmamız gerekli.Köylerin başka ilçe ve vilayetlere bağlanması HİÇ BİR ZAMAN ÇÖZÜM OLMAMIŞDIR. Öncelikle KÖY FESTİVALLERİ İPTAL EDİLMELİ ve ZAMANLARIMIZI DAHA FAYDALI İŞLER İÇİN HARCAMALIYIZ.

YAKUP PİRDAL
YAKUP PİRDAL - 12 yıl Önce

elbetteki bizler kayacıklı canlar olarak çamoluktan alınıp alucraya bağlanmak istiyoruz bu bizim en demokratik hakkımızdır bu anlamda hukuki işlemlere başladık bile biz alucraya bağlandığımızda bizim önemimizi anlayacaklardır bundan eminim şahsen ben acımdan ölsem bile ekmek almaya bile gitmeyeceğim bunca yıldır dışlandık kazıklandık esnaf bizden 1..yerine üç aldi bizde insanlık varya hani köylü milletin efendisidir deyip sesimiz çıkmadı ama işin aslı öyle değilmiş bile bile lades olmuşuz meğer yok artık öyle yağma.meğerse iyi niyetimiz su istimali oluyormuş ben ayrılacağımızdan oldukça sevinç duymaktayım ..bizlere bu ayrımcılık yapan insanlarada kapak olsun..bizler ATATÜRK ve HÜNKAR BEKTAŞ,I seven insanlarız,tarihimiz boyunca ezildik ezildik ama tüm ezilmelere karşı muzaffer olarak çıktık işin içinden çünki canabı allah her zaman doğru olanın yanındadır ...yaşasın KAYACIKLILAR VE FELSEFEMİZ ....segiyle kalın canlar

orhan torun
orhan torun - 8 yıl Önce

rahatliktan sonunda pişman olurlar

orhan nazli
orhan nazli - 5 yıl Önce

bencede iyi olur ha

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205