Köroğlu Gençliği Namussuzlara “İdam İsteriz“

Köroğlu Mahallesi gençleri çocuk istismarına karşı tek yürek.

Köroğlu Gençliği Namussuzlara  “İdam İsteriz“

 Ülkemizde son günlerde sıkça yaşanan çocuk istismarı ve çocuk ölümlerine karşı bir tepki de Çamoluk Köroğlu Mahallesi  gençlerinden geldi.
Köroğlu Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Güzelleştime Derneği Gençlik Kolları tarfından organize edilen protesto gösterisi, 5 Temmuz 2018 Perşembe akşamı Çeliktepe Muhtarlık parkında yapıldı.
Köroğlu Mahallesi gençlerinin katılımıyla gerçekleşen gösteride, çocuk istismarına karşı konuşmalar yapılıp çeşitli sloganlar atıldı.
Köroğlu Mahallesi Dernek Başkanı Yakup Selvi ve Çeliktepe Mahallesi Muhtarı Ahmet Karamanlı da birer konuşma yaptı.
Köroğlu Mahallesi Dernek Başkanı Yakup Selvi , yapılan organizasyonun gençler tarafından çok kısa sürede karar alınıp gerçekleştirildiğini bu nedenle  bir çok kimseye ulaşamadıklarını ama, yine,de kısa sürede olsa toplanan kalabalığa katılımlarından dolayı teşekkür etti.
Çeliktepe Mahallesi Muhtarı Ahmet Karamanlı da yaptığı konuşmada, Çeliktepe'de Türkiye'nin bir çok ilinden ve dünyanın da 32 ülkesinden insanın yaşadığını söyleyerek, Köroğlu Mahallesi gençlerinin tüm bu insanları duygularına tercüman olduğunu söyleyerek, gençlere teşekkür etti., Muhtar Karamanlı, "Televizyonlarda adları büyük adamların bir gol pozisyonu ya da faul hareketine harcadıkları zamanı çocuk istismarına karşılık hacasalar belki bugün yaşadıklarımızı yaşamamış olurduk" dedi.
Köroğlu gençleri adına yapılan konuşmada da, kendilerinin doksanlı yılların çocukları olduklarını ve bu semtte doğup bu semte büyüdüklerini, ayrıca ,bu parklarda gezip oynadıklarını, fakat, şimdi kimse çocuğunu bu parklara gönül rahatlığıyla gönderemiyor, bu sapıklar nedeniyle  denildi.
"Sapıklara İdam İsteriz - Çeliktepe Uyuma Çocuklara Sahip Çık - Onlar Çocuk Susar, Sen Susma" gibi sloganlar atan gurup daha sonra olaysız olarak dağıldı.

Çamoluk Haber















Güncelleme Tarihi: 06 Temmuz 2018, 19:47

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
Fatma Saka 1903@gmail.com
Fatma Saka [email protected] - 6 yıl Önce

Çocuklarımızı sevmeye kıyamıyoruz onlara nasıl kıyarlar onlar suçsuz günahsız bebeler annesi yalvarıyor süt içirin diye aç bırakıp ölüme terkediyor güzeller güzeli Leylaya çocuklarımıza sahip çıkalım

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205