Köy Yolları Tehlike Saçıyor

2010 Sonbaharında Çamoluk genelinde yapılan asfaltlama çalışmaları,araçlar için tehlike saçıyor.

Köy Yolları Tehlike Saçıyor
 
 
2010 Sonbaharında Çamoluk genelinde yapılan asfaltlama çalışmaları,araçlar için tehlike saçıyor.

19. Bal Festivalinde,  Milletvekili Nurettin Canikli’nin asfaltsız köy kalmayacağını söylediği
Konuşmasından sonra başlayan, çalışmaların zamansız yapılması sonucu dökülen asfaltlar birer birer sökülüyor.
Asfalt mevsimi olmamasına rağmen köy yollarına dökülen ve kısa zamanda yetiştirilmeye çalışılan yolların asfaltlama çalışması sonucunda yollar tam bir mıcır tarlasına dönmüş.

Bu yollarda araç kullanan Çamoluklular  özellikle 2010 yılında yapılan asfaltlama çalışmalarından sonra yollarda araç kullanmanın çok dikkat ve tecrübe gerektirdiğini söylediler .
Sürücüler;”Tek kat asfaltlama yapıldı ve  oda  sonbaharda yapıldı bu nedenle asfalt tam kaynayamadı,kaynamadığı içinde asfaltta bulunan mıcırlar sökülerek araçlar içim tehlike oluşturuyor. Ani fren yapmalarda mıcırlar bilye gibi araç lastiklerinin altından kayıyor” diye ifade ettiler .
Yapılan asfalt’ın henüz iki ay olmadan patlamaya başladığını söyleyen vatandaşlar, tam olarak bir kış olmadığını, ancak iklim şartlarında bir kar yağması durumunda yolların durumunun daha da kötü olabileceğini ifade ettiler.

Sürücülerin şikayeti üzerine Ak Parti  Çamoluk İlçe Başkanı Zeki Karabul ile görüştük.
İlçe Başkanı yaptığı değerlendirmede; “Aynı şikayetler bize de geliyor . Asfaltlamanın zamansız yapıldığı doğrudur. Asfalt’ın Haziran, Temmuz ve Ağustos aylarında yapılması gerekiyor,ayrıca vibratörlü silindir ile asfalt’ın sıkıştırılması gerekiyordu ancak asfalt çalışmalarında normal silindir kullanıldı.” dedi
Zeki Karabul yaptığı değerlendirmede; konun takipçisi olduklarını ve bu mağduriyetlerin giderilmesi için yetkililerle görüşerek sorunu çözeceklerini ifade etti.
 
Çamoluk Haber


Yol Kenarları asfalttan sökülen mıcırlarla dolu


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205