Alkışlar KÜFAT İçin

Çamoluk'a gelip öğrencilere kırtasiye dağıtan Giresun Üniversitesi öğrenci topluluğu taktir topladı.

Alkışlar KÜFAT İçin
Giresun Üniversitesi Kültürel Faaliyetler Topluluğu (KÜFAT) sosyal sorumluluk projelerine tam gaz devam ediyor. Geçtiğimiz Salı günü  Yenice beldesinde bulunan ve Giresun merkez’e en uzak okul olan Müslüm Duras İlköğretim Okuluna kırtasiye ürünleri ve hediye paketleri dağıtan KÜFAT ekibi, Çamoluk’ta görev yapan öğretmenler için de bir eğlence gecesi tertipledi.
 
Eğlenceye katılan misafirlere unutulmayacak bir gece yaşatan KÜFAT ekibine Çamoluk milli eğitim müdürü Ümit SALMAN tarafından plaket takdim edildi. Günün anlamına binayen bir konuşma yapan milli eğitim müdürü Ümit SALMAN, Çamoluk ilçesinde Giresun Üniversitesi KÜFAT ekibini ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirterek bu tür projelerin önemine değindi.
 
Etkinliğin ikinci gününde ise Arif Safi Lisesi kültür salonunda öğrenciler ile buluşan KÜFAT, “Üniversitenin Önemi” konulu konferans gerçekleştirdi. Konferansın ardından KÜFAT müzik ekibi solistlerinden, Zümrüt İLBAY, Murat KAHRIMAN, ve Ali KARAMAN mini bir konser verdi.
 
KÜFAT başkanı Doğuş Sinan COŞKUN ise projenin gerçekleşmesinde emeği geçen başta Giresun belediye başkanı Kerim AKSU’ ya, KÜFAT akademik danışmanı Öğr.Gör.Kâmil PATAN’ a, iş adamı Hakan GÜNGÖR’ e ve Müslüm Duras İlköğretim okulu öğretmeni Nurettin DÜZ’ e teşekkür ederek, bu tür çalışmalara hız kesmeden devam edecekleri sözünü verdi.

Kaynak: Giresunaktuel.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205