MHP Giresun Hızlı Başladı

Genel merkezin genelgesi doğrultusunda yönetimde görev yaparken istifa edenlerle birlikte 8 isim şimdiden aday adayı oldu.

MHP Giresun Hızlı Başladı
Milliyetçi Hareket Partisi'nde seçim süreci erken başladı. Milletvekilliği genel seçimlerine 6 ay kala Milletvekili aday adayları ortaya çıkmaya başladı. Genel başkanlığın genelgesi doğrultusunda halen teşkilatlarda görevde bulunan il ve ilçe yöneticilerinin istifaiçin tanınan süre 31 Aralık tarihinde sona erdi. Bu çerçevede İl Başkan Yardımcısı Av. Ünzile Yüksel, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Ertuğrul Tığlı ve Ömer Karaman, Yağlıdere ilçe yönetim kurulu üyesi Eczacı Adem Aydın ve Bulancak ilçe yönetim kurulu üyesi İlyas Kara aday adaylıklarını açıkladılar. Daha önce de Tirebolu İlçe Başkanı Halil Hıdır aynı gerekçe ile görevini bırakmıştı.
Bu arada Yazar Birol Cevizoğlu MHPden ilk aday adaylığını açıklayan isim olurken, ABD Ülkü Ocakları eski federasyon Başkanı ve ABD Giresunlular Derneği Başkanı Orhan Bayram da Genel Başkan Devlet Bahçeli ile görüşerek aday adaylığını açıkladı. Eski milletvekili Mustafa Yaman, eski il başkanları İhsan Doğan ile Mahmut Karakuş'un yanı sıra İsmail Bozalioğlu'nun adaylık için nabız yokladığı gelen haberler arasında. Son isimlerle birlikte partide aday adayı sayısı 8'e ulaşırken sayının önümüzdeki günlerde 15'e çıkacağı belirtiliyor.

Öte yandan, adı aday adaylık için geçen İl Başkanı Dr. Orhan Erzurum ise istifa etmedi. Erzurum, milletvekilliği için aday adayı olmayarak teşkilatının başında görevine devam etmeyi seçti

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205