Yeniköy'de Traktör devrildi.1 yaralı

Yaniköy'de Traktörle tarlasına giden İ. Pelit dikkatsizlik sonucu devrilen traktörün altında kalarak yaralandı.

Yeniköy'de Traktör devrildi.1 yaralı
12 Temmuz 2012 günü taraktörle tarlasına giden  İrfan  Pelit, dikkatsizlik sonucu Yeniköy Dutluk mevkiinde kullandığı tarktörün direksiyon hakimiyetini kaybederek,  taraktörü tarlaya devirdi.
Devrilen traktörün altında kalan İ. Pelit ağır yaralandı.

Olay yerine gelen vatandaşların haber vermesiyle olay yerine gelen ambulansla Çamoluk Hastanesine götürülen  İrfan Pelit  burada yapılan muayeneden sonra Erzincan Devlet Hastahanesine sevkedildi.
Burada tedavi altına alınan 
 İrfan  Pelit'in iki bacağının krık ve durumunun ağır olduğu, hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.  
Olayla ilgili olarak Cumhuriyet savcılığınca  inceleme yapıldığı açıklandı.

Çamoluk H
aber


YORUM EKLE
YORUMLAR
Ali TATAR
Ali TATAR - 12 yıl Önce

İrfan Abimize geçmiş olsun dilekleri iletiyorum. İnşallah en kısa zaman da sağlığına Kavuşur. Allah Kimsenin başına vermesin.

Kemal KUŞCUL
Kemal KUŞCUL - 12 yıl Önce

Bilindiği gibi ÜLKEMİZDE Kİ TRAKTÖRLERDE HİÇ BİR CAN GÜVENLİĞİ YOK.
Fabrika çıkışında yeni modellerde U şeklinde bir mekanizma bulunmakta bu mekanizma tarlada çalışırken allah muhafaza devrilmelrde yuvarlanmasını önlemek için bir mekanızma, ancak çoğu insanımız bunu yatay olarak kullanır veya komple iptal eder.
Oysa bu mekanızma sürekli dik durmalı ve ön tanpon kısmınada bu mekanizmadan yaptırmak gerekiyor.
Bir diğer konu ise RÖMOKLARDA FREN TERTİBATI YOKTUR. Oysa basit bir mekanizma ile RAMPA AŞAĞI GİDERKEN FREN KENDİNİ KİLİTLİYOR ve ön kelle dediğimiz traktöre hiç frene basmadan en dik rampadan bile yavaş yavaş inebilmekte.
Aslında bir çok emniyet tedbirleri var ancak bizdeki ABİ BANA BİRŞEY OLMAZ kelimesinden dolayı üzücü olaylar yaşanmakta.
Herşeyde olduğu gibi traktör sürücüleride ciddi eğitim almalı ve traktörün çift sürmekten başka bir çok alandada kullanabildiğini öğrenmeli.

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205