MEZBAHA'DA VICIK VICIK KURTLAR

Kümbet Yaylasındaki işletmelerin etlerini kestikleri et kesimhanesi tam bir"Kurt" yuvası.

MEZBAHA'DA VICIK VICIK KURTLAR
  Bu haberi yapıp yapmamakta kararsız idik. Ama Giresun'un ve turizm hedeflerimizin bekası çerçevesinde yapma kararı aldık. Bu fotoğraf Kümbetteki kasapların kesimhanesinde çekilmiştir… Kümbette bulunan bütün kasapların etlerini kestiği bir yer.
Fotoğrafta görülen ise leş ve pislikten dolayı oluşan kurtçuklar.
Her yerde kurt kaynıyordu. Gördüğümüz manzara karşısında adeta şok olmuştuk. O alışılmadık görüntüyü çekmek için içeri girdiğimizde duramadık. Zira öylesine bir pis koku hakimdi ki o anı fotoğrafını çektikten sonra kendimizi dışarı attık.
Amacımız orada bulunan esnafları töhmet altında bırakmak değildir. Ancak ortada bir gerçek vardı ki o da Kümbeti Türkiye’nin Davos’u yapma için çırpınan akil adamların bilerek yada bilmeyerek çalışmalarının sabote edildiğidir. Giresun İl Sağlık Müdürlüğü yada İl Halk Sağlığı Müdürlüğü’nün olaya vakit geçirmeden el koyması gerekmektedir.
Haber-Foto: Ahmet Güner

YORUM EKLE
YORUMLAR
Kemal KUŞCUL
Kemal KUŞCUL - 12 yıl Önce

Yöremiz ve ilçemiz neden kalkınamamakta , yıllardır niye aynı insanlar tarafından dernekler, muhtarlıklar yönetilmekte biliyormusunuz, AMAN BU BİZİM AMCA OĞLU, DAYI OĞLU diyerek hep aynı kişilerin iş yapamayacağını bildiğimiz halde seçtik.
Siz ÇAMOLUK HABER olarak işte bu zinciri kırıp gerçekleri yazmaktasınız. Bu haber ile belki bazıları rahatsız olabilir, ancak ortada insan sağlığı hiç bir şeyin üstünde olamaz.
Bu gün yöremizde bir çok dükkanlarda SON TÜKETİM TARİHİ GEÇMİŞ O KADAR ÜRÜN BULUNMAKTA Kİ, Yine sürekli kesilen elektriklerden dolayı ERİYEN DONDURMALARI DONDURUP SATAN ESNAF VAR.
Bu haberler ne yazık ki bize KEMAL SUNAL'ı hatırlatmakta. Her zaman gülerek seyrettiğimiz usta sanatçı yetkilileri her zaman flimleri ile gerçekleri kamuoyuna duyurdu.
İnşallah yetkililerde bu sizin haberi SUÇ DUYURUSU olarak kaideye alır ve gerekli işlemleri yaparlar.

KEMAL KUŞCUL
KEMAL KUŞCUL - 12 yıl Önce

Gelişen teknolojiyi takip etmediğimizden dolayı elimizdeki ATIKLARI ÇÖP DİYE KULLANMIYORUZ. Oysa ATIKLARDAN BİO GAZ elde edilerek ısı enerjisi ve ısı enrjisi ilede ELEKTRİK ÜRETİLMEKTE.
MEZBAHA ATIKLARINI değerlendiremediğimizden dolayı PARA KAZANACAK İKEN CEZALI DURUMA DÜŞÜLMEKTE.
Örneğin İKİ ADET BÜYÜK BAŞ HAYVANINIZ var ise bunların gübresinden haftada BİR BÜYÜK TÜP DOLUSU BİO GAZ ELDE EDİLMEKTE.
Peki böyle bir sistemi insanlara neden anlatılmamakta derseniz, anlatılıyor ancak bizler TV DİZİLEREİNDEN başka bir şey seyretmiyoruz. oysa BEREKET TV diğer adı TOPRAK TV kanalı bulunmakta uydudan yayın yapıyor.
Kaldı ki internette bio gaz ile bir sürü görsel yayınlar bulunmakta.
Yöremizin meşhur DUT PEKMEZİ için çok zor olduğunu söylerler oysa biraz TEKNİK ÇALIŞILSA hiçde zor değil pekmez yapımı.
Yine bölgemizde SERACILIK YOK. Yazın FASULYELER YANDI DENMEKTE, oysa basit bir gölgelikle daha fazla ürün alınabilinir.

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205