ÇAMOLUK'A YENİ MÜFTÜ

Çamoluk a yeni Müftü

ÇAMOLUK'A YENİ MÜFTÜ
Çamoluk'a yeni müftü atandı. Yıllardır Müftülükte veri hazırlama ve kontrol işletmeni olarak çalışan Yüksel Zorbacı tarafından vekaleten yürütülen Çamoluk ilçe müftülüne Adem Ekincioğlu atandı.
Yeni Müftümüzün Özgeçmişi:
1978 yılında Erzurum’da doğdu. İlköğrenimini Erzurum İnönü İlköğretim Okulunda tamamladıktan sonra 1995 yılında Erzurum Merkez İmam-Hatip Lisesini bitirdi. 2001 yılında Erzurum’un Çat İlçesinde İmam-Hatip olarak göreve başladı. 2002 yılında Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden mezun oldu. 2002–2005 yılları arasında Erzurum Mehmet Nuri Yılmaz Eğitim Merkezinde III. dönem ihtisas kursiyeri olarak eğitim gördü. Kursun bitiminde Erzurum ili, Narman ilçesine Vaiz olarak atandı. Ardından yine Erzurum ili, Tortum ilçesinde Vaiz olarak görev yaptı.
2005 yılında Cumhuriyet Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Temel İslam Bilimleri Tefsir Bölümünde “Kurtubî’nin Tefsirinde Neshe Yaklaşımı” isimli çalışmasıyla Yüksek Lisansını tamamladı. 2007 yılında ise Atatürk Üniversitesi Yabancı Diller Yüksek Okulunda bir yıl süreyle devam eden İngilizce kursunu başarıyla bitirdikten sonra yine aynı üniversitenin Sosyal Bilimler Enstitüsü Temel İslam Bilimleri Tefsir Bölümünde doktora çalışmasına başladı ve halen devam ettirmektedir.
Görevde yükselme sınavının ardından 28.05.2010 tarihi itibariyle Giresun ili Çamoluk İlçe Müftülüğü görevine başladı ve halen aynı görevi sürdürmektedir.
Evli ve iki çocuk babasıdır.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205