Nüfus çalışmaları tam gaz

Çamoluk Nüfusunu artırabilmek için çalışmalar devam ediyor.

Nüfus çalışmaları tam gaz

 2018 Yılı Çamoluk Nüfusunu artırabilmek için yapılan çalışmalar bu hafta da devam etti.
Bir hafta önce Çamoluk Kaymakamı Mustafa Demir, Çamoluk Belediye Başkanı Musa Varıcı,Ak Parti Çamoluk İlçe Başkanı Muammer Güleç ve İl Genel Meclis Üyesi Abdullah Kürkçü'nün  Çamoluk'tan gelerek, Çamoluk derneğinin organizasyonunda, Dernek Başkanları ile bir araya gelerek başkattıkları çalışmalar devam ediyor.

Bu Hafta, Çamoluk Kaymakamı Mustafa Demir'den yoksun çalışan heyet, yine köy derneklerini ziyaret ederek, çalışmaları anlattılar.

26 Kasım Pazar günü heyet  ilk olarak, Dulundas Mahallesinin kahvaltısına katılarak çalışmalar hakkında bilgi verdiler.
Daha sonra, Akyapı Köyü Dernek kongresine katılıp vatandaşları çalışmalar hakkında bilgilendirdiler.
ikindi Namazından sonra da, Çakılkaya Köyü derneğinde  mevlid yemeğine katılarak, Çamoluk Belediye Başkanı Musa Varıcı ve Çamoluk Dernek Başkanı Hacı Canik birer konuşma yaptılar.

Akşam saat: 18:30'da da Gürçalı derneğini ziyaret ederek çalışmalarını sürdürecek  olan Çamoluk Belediye Başkanı Musa Varıcı, Çamoluk Dernek Başkanı Hacı Canik ve İl Genel Meclis Üyesi Abdullah Kürkçü, burada da vatandaşlara nufus arttırma çalışmaları hakkında bilgi verecekler.

Çamoluk Haberi'de ziyaret eden heyet çalışmalar hakkında bilgi verdiler.
Çamoluk nüfusunu artırma ve ilçeliğin tehlikeye düşmemesi çalışmalarına vatandaşların olumlu yaklaştıklarını söyleyerek, beklentilerin gerçekleşmesini umduklarını söylediler.
Son bir ayın içine girildiğini, bu nedenle de, çalışmaların daha sıkı takip edikerek sonuçlandırılmasının önemli olduğunu dile getirdiler.
Kayıt olma işlemlerinin başladığını, ilk önce Usluca'nın toplu olarak köye gidip kayıt yaptırdıklarını bunun yanında bireysel ve ufak guruplar halinde gidenlerin olduğunu, vekalet yolu ile de kayıt işlemlerinin yapıldığını açıkladılar.

Özellikle zamanı müsait olmayanların vekalet yöntemini kullanmasının daha sağlıklı olacağı ifade edildi.

Çamoluk Haber


















Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2017, 20:16

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
bayram köse
bayram köse - 6 yıl Önce

hayırlara vesile olur inşAllah emeklerimiz boşa çıkmaz her çamoluklu elini taşın altına koyması gerekiyor lafta değil özde çamoluklu olma zamanı sanal alemde iki tane çamoluk resmi paylaşmakla çamoluklu olunmuyor

Nedim kulaoğlu
Nedim kulaoğlu - 6 yıl Önce

Çalışmalarından dolayı belediye başkanımıza ilçe başkanımıza çamoluk dernek başkanımıza. İl meclis üyemize çok teşekkür ediyorum saygılar sunarım çalışmalarında başarılar dilerim

cengiz ergül
cengiz ergül - 6 yıl Önce

başarılarınızın devamını diliyorum çamoluk herşeyin en güzeline laiktir çoğrafyasıyla bir cennet halkı doğal ve pırlanta gibi bir yüreğe sahiptirler çamoluk ilçeliği kaybetmeyi hak etmiyor herkes elinden geleni yapmalıdır ben camoluk ta çalışan ve şuanda emekli olan bir çamoluk sevdalısıyım 7/70 herkese selam ve sevgilerimle Allaha emanet olun

Adem. Duzyurt
Adem. Duzyurt - 6 yıl Önce

Bayram bey herkesin eli tasinaltida yetkililer once elin tasinaltina koymaliki vadandasda beside olsun insanlara nufusunu camoluga aldirdiyenler yetgili beyler bu konuya hicdeyinmezler bu insanlar nasilgidecek nasil gelecek bugun kediimkanlarila giden var gidemeyeni kimgoturecek bugun camoluga gidip gelmek en azindan 3 yuzlira Benin bir onerim var yetgili beyler camolukda 4 6 otobus var bu araclar uc bes kisiile gidip gelmekdebunlarla anlasilsa kelkardesim comoluga nufus icingelen vadandasdan 100 lira alacaksin hemaraclar bosbos gidip gelmez gidip gelen vadandasda bir katgi olur diyedusunuyorum ozaman herkesin elide tasin altinda olur

Ali Yılmaz
Ali Yılmaz - 6 yıl Önce

çamoluk ta nüfusun artırılması için, esnafların şeffaf olması, şahısların dedikodusu edilmesi bırakılmalı, dernekler içinde senlik-benlik meselesine son verilmeli, zengin-fakir ayrımı yapılmamalı. devlet kurumlarına yerli ve gurbetteki halkların sahip çıkması, memurun ve yetkililerin arkasından asla konulmamalı, çamoluklu olmayıpta kim çamoluk a bir eser yapmışsa onun hakkında karalama kampanyası yapılmamalı. çamolukta görev yapan tüm amir, memur veya kim eser yapıp gitmişse onlardan asla irtibat kesilmemeli. onlar çamoluğu kendi köyleri ve memleketleri olarak görüp tatillerini orada geçirmelerini sağlamak. kavga, iftira, dedikodu yaparak insanların onurunu kırarak birlik sağlanamaz nufusta çekilemez. her insanı olduğu gibi kabul etmek en güzeli. birileri dedi diye insan dışlanmaz, birileri dedi diye falancıya iftira atılamaz, bugün çamoluğün en büyük derdi bu olmalı. ne yazık ki nüfusta azalır kurumlarda gider. orada görev yapanlarda asla gelmez.

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205