Çakılkaya'nın gençleri çalışıyor

Çakılkaya Yükse Gür' unutmadı

Çakılkaya'nın gençleri çalışıyor
 Çakılkaya derneği Gençlik Kolları 2012 yılında elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Yüksel Gür anısına bir yemek verdi.

Çakılkaya Derneği Gençlik kollarının geleneksel hale getirdiği ve 30 Aralık 2012 günü Okmeydanında ki Dernek Merkezinde düzenlenen kahvaltıya Çakılkayalılar yoğun ilgi gösterdiler.

Gençlerin kendi aralarında tanışma ve kaynaşmaları amaçlanan kahvaltının üçüncüsünün ise, geçtiğimiz yıl elim bir tarfik kazası  sonucunda  hayatını kaybeden,  Çamoluk esnaflarından ve Çamoluk'un kalkınması için  büyük emek ve gayretleri olan Yüksel Güre ithafen yapıldığı bildirildi.
Yemekte bir konuşma yapan Çakılkaya Derneği  Gençlik Kolları Başkanı Engin Kulaoğlu bir konuşma yaptı.

Engin Kulaoğlu yaptığı konuşmada; ekibimizle beraber  gayretli bir şekilde, Çakılkaya Köyünün kültürünü örf ve adetlerini geçmişten  bu güne büyüklerimizden bize kalan ne varsa, bizlerde gençler olarak bizden sonraki nesillere birşeyler  bırakmak ve şu koskoca metrapolde birbirimizden kopmadan köyümüzü o güzel geçmişimizi  unutmadan sizlerle beraber elele vererek çok güzel yerlere köyümüzün gençliĞini taşımak için elimizden geleni yapmaya gayret gösteriyoruz. Sizlerden de herzaman destek bekliyoruz.
İnşallah kahvaltılarımız devam edecek, yaza doğru çok güzel projelerimiz var.
Sizlerinde katılımıyla güzel şeyler yapacağız dedi.

Çamoluk Haber 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205