Feshane Giresun Günlerinde Çatlak

İstanbul Eyüp Feshanede her yıl düzenlenen Giresun günlerinde bu sene ayrılıklar gündeme geldi.

Feshane Giresun Günlerinde Çatlak

 Geçtiğimiz günlerde yaptıkları basın açıklaması ile Feshane Giresun Günlerine katılmama kararı alan EYDEF' in ardından, BUFED' inde Giresun Günlerine katılmama kararı alması akıllara soru işaretini getirdi.

Geçtiğimiz günlerde yaptıkları basın açıklaması ile Feshane Giresun Günlerine katılmama kararı alan EYDEF’ in ardından, BUFED’ inde Giresun Günlerine katılmama kararı alması akıllara soru işaretini getirdi.

 

Bulancak Dernekler Federasyonu (BUFED) kamuoyunda Feshane günleri olarak bilinen ve İstanbul Eyüp’te bulunan Feshane’de mayıs ayında düzenlenecek olan Giresun Günlerine katılmama kararı aldı.

 

Merkezi İstanbul’da    bulunan Bulancak menşeili  ilçe ve köy derneklerinden oluşan Bulancak Dernekler Federasyonu (BUFED) bünyesinde bulunan dernekler ile yapmış olduğu yönetim kurulu toplantısında  Feshane’de düzenlenecek olan Giresun Günlerine katılmama kararı aldıklarını açıkladı. Yönetim Kurulundan yapılan basın açıklamasında kararın gerekçesi önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşılacaktır denildi.

 

Geçen hafta Eynesil Federasyonu (EYFED)’te Feshane etkinliklerine katılmayacağı açıklamış, Tirebolu Dernekler Federasyonu  (TİRDEF)’de katılmama konusunu değerlendireceklerini belirtmişlerdi. İstanbul’da bulunan İl Dernekleride katılmama konusunda değerlendirmelerde bulunduğu bilgisi edinildi.

 

İl dernekleri ve İlçe federasyonlarının ard arda Feshane’ye katılmama kararı almaları karşısında Giresun Federasyonundan  henüz herhangi bir açıklama gelmedi.

 

Kaynak:  Giresun Havadis

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205