Kaçkar TV’de Çamoluk Rüzgarı

Bundan böyle her hafta Kaçkar Tv'de, Çamoluk Rüzgarı esecekl

 Kaçkar TV’de Çamoluk Rüzgarı

Çamoluklu Sanatçılardan Hüseyin Düz ve Nurettin Duyan Vadi Show isimli programlarıyla bundan böyle her hafta Kaçkar Tv’de olacaklar.
Her hafta sonu  Pazar günleri  canlı olarak  ekrana gelecek olan Vadi Show ‘da  yöresel  türkülerimiz   ve  yöresel  kültürümüzü  ekranlarda  göreceğiz.
Konu ile ilgili olarak verilen bilgilerde, ilerleyen günlerde stüdyo’ya  konuk olarak  köy derneklerinin de  alınacağını açıkladılar.
Programda ayrıca bağlama sanatçısı olarak da yine Çamoluk’lu Temel Karakuş’un yer alacağı bildirildi.
Ağırlıklı olarak Karedeniz bölgesine dönük yayın yapan Kaçkar Tv  yayın frekansı,Turksat  Kaçkar TV 12130 Vertical Batı 27500 5/6 125 126 Türksat 2A
Vadi Show’un yayın saatleri ;  Pazar günleri 12:00 ile  14:00 saatleri  arasında olacak.
 
Çamoluk Haber olarak  her iki Çamoluklu sanatçımıza  ve bağlama üstadı Temel Karakuş’ a çalışmalarında başarılar diliyor  ve  programlarının uzun ömürlü olmasını  diliyoruz.
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
FATİH AYDIN
FATİH AYDIN - 11 yıl Önce

Değerli dostlarımıza başarılar diliyorum...

Fatih AYDIN
Fatih AYDIN - 11 yıl Önce

Değerli sanatçılarımızı zaman zaman seyrediyorum. Bu fakirin birtavsiyesi var. Programın daha canlı olması için iki sanatçımızında diri durması lazım. Çok sakin bir görüntü var ekranda. Ayrıca yerel şive ile konuşacağım derken bazen pot kırılıyabiliyor. O nedenle konuklara karşı biraz daha kibar olunabilir. Toplum önünde iş yapan dostlarımız için az da olsa bir hitabet dersi veya diksiyon eğitimi almaları faydalı olabilir.

Başarılar dilerim....

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205