Ölüm Yolu Dulundası Acıya Boğdu 2 Ölü

Çamoluk Dulundas Mahallesi iki kardeş acısıyla sarsıldı.

Ölüm Yolu Dulundası Acıya Boğdu 2 Ölü


15 Kasım 2012 Perşembe günü İstanbul'dan Çamoluk 'a giden Davut Köse ve kardeşi Adem Köse  Çorum Kargı ilçesi,  Beygircioğlu Köyü  mevkiinde (Kargı Sapağından 200 mt. ileri) iddialara göre hatalı sollama sonucu  kaza yaparak yaşamlarını yirtirdiler.

Adem Köse yönetimindeki  34 GP 5362 plakalı araç,Görgü şahitlerine göre D100 kara yolu  Kargı sapağından 200  metre ilerde ki virajda,  önünde bulunan araç yüklü  tır'ı sollamaya çalışırken direksiyon hakimiyetini keybetmesi sonucu kaza yaptı.

Kaza sonucu Davut Köse olay yerinde Adem Köse ise kaldırıldığı Osmancık devlet hastanesinde hayatını kaybetti.

Beyoğlu Belediyesinde çalışan  evli ve iki çocuk babası 47 yaşında ki Adem Kösenin naşı  Osmancık Devlet  Hastanesi morguna, Zeytinburnunda  İmamlık yapan evli ve 5 çocuk babası 51 yaşında ki Davut Kösenin naşı ise, olay yerinin yakınında olan Kargı Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. 

Davut Köse Dulundas Mahallesi Dernek Başkanı Şuayb Kösenin babasıydı.


Cenazeler olay yerine giden yakınları tarafından alınarak Çamoluk Dulundas Mahallesine  getirilerek 16 Kasım 2012 Cuma  günü Cuma namazını müteakiben  toprağa verildi.
Cenazeye İstanbuldan ve çevre köylerden yoğun katılımın olduğu gözlendi.
Çamoluk Belediye Başkanı Özcan Çinici'de Cenazeye katılanlar arsındaydı.

Kazanın meydana gelmesiyle birlikte  Dulundas Mahallesi ve Çamoluk'ta büyük üzüntü meydana geldi.

Acı Tevafuk

Dulundas Mahallesini acıya boğan elim trafik kazasına sebep olan 34 GP 5362 plakalı Tırın sürücüsünün Çamoluk Yeniköy nüfusuna kayıtlı 
İsa Domruk olduğu bildirildi.

Kaza yerinin yakınında yaşayan lar  bu yolun isminin ölüm yolu olduğu ve bu bölgede bir çok kazanın meydana geldiğini söylediler.
Bölgeden geçen yolun güzerganın ticari nedenlerden dolayı değiştirilmediğini bu sebeple duple yol olmasına rağmen aynı  bölgede de sürekli kazaların meydana geldiğini iddia ettiler.


Çamoluk Haber olarak her iki merhuma da Allah'tan rahmet, yakınları ve Dulundas Mahallesine baş sağlığı diliyoruz.

Çamoluk Haber




YORUM EKLE
YORUMLAR
İsmail BAKIRHAN
İsmail BAKIRHAN - 11 yıl Önce

Allahtan geldik yine Allah a döneceğiz. Emri ilahi’ne icabet eden ehli iman ve ehli İslam olan bu iki kıymetli ağabeylerimize cenabı haktan sonsuz rahmet ve şefkatiyle muamele etmesini umuyoruz. Ne güzel bir tevafuk ki Efendimiz (a.s.v ) in hicretlerinin sene i devriyesinde efendimiz Mekkeli müşriklerin zulmünden emri ilahi’nce Mekke’den Medine’ye hicret etmiş, sonra hicret edilen yer hicret olunan yerin fethine karargâh kılınmıştır. Bu iki ağabeyimizde Allah cc nun kıymet vermediği bu dünyanın tüm aldatıcı meşakkatinden yine ALLAH cc nun rızası üzere çıktıkları bu yolculukta ebediyete hicret etmişlerdir. Rabbimiz hicretlerini mübarek kılsın. Makamlarını Ali kılsın. Kederli aile efradına sabrı cemil ve sabrı kebir ihsan etsin. Bu dünyanın aldatıcı debdebesine kapılarak ölümü adeta yok sayanlarımıza da uyanmak ve şuur nasip etsin.

ZEKİ ZORKAYA
ZEKİ ZORKAYA - 11 yıl Önce

Hiç bir haber değeri olmayan olayları günlerce manşet sutunlarında tutan sayın "CAMOLUK.NET" yöneticileri bu elim kazayı ne yazıktır ki okurlarına duyurmamıştır. Sevinçler paylaşıldıkça artar,üzüntülerde paylaşıldıkça azalır. Kayıtsız kalmalarının arkasında ki sebebi gayrı hikmet nedir bilmiyoruz lakin bu tutumlarıyla gerçekte nelere ilgi duyduklarını daha net görmüş oluyoruz.

melek akarçeşme tepeyurt
melek akarçeşme tepeyurt - 11 yıl Önce

çok üzgünüm allah rahmet eylesin ALLAH ailelerine sabır versin

muharrem MEST
muharrem MEST - 11 yıl Önce

kazada hayatınıkaybeden her iki kardeşimize yüce allah tan rahmet :yakınları ve ailelerine baş sağlığı diliyorum :mekanları cennet olsun: : not ÇAMOLUK . NET :yalakılık yapar haber yapmaz

Sinan KIZILHAN
Sinan KIZILHAN - 11 yıl Önce

Kıymetli Davut Köse Hocamıza ve değerli ağabeyiz Adem Köse'ye Cenab-ı Hak'tan rahmet dilerken ,ailesine sevenlerine ve köyümüze başsağlığı diliyorum.Mekanları firdevs cennetleri olsun inşaallah.

Kemal KUŞCUL   --  ZAGPA  KÖYLERİ  ----
Kemal KUŞCUL -- ZAGPA KÖYLERİ ---- - 11 yıl Önce

Trafik kazasında hayatlarını kaybeden hemşehrilermize allahtan rahmet diler, mekanları cennet olsun. Ailelerine allah sabırlar versin.
Kemal KUŞCUL -- ZAGPA BAYIRKÖYÜ

Osman KESECEK Durağan SİNOP
Osman KESECEK Durağan SİNOP - 11 yıl Önce

Kazada vefat edenlere Allah Teala dan rahmet, geride kalan tüm yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorm mekanları cennet olsun.

MEHMET TORUN
MEHMET TORUN - 11 yıl Önce

kaza yapan iki abimize allahtan rahmet mekanları cennet olsun ve yakınlarına peyganber sabrı versin allah.cc


SIRADAKİ HABER

banner200

banner205