Yazılar ve Kurtuluş' 2 yıl daha Rüstem Sakızcı ile devam dedi

Yazılar ve Kurtuluş Mahalleleri derneğinde olağan genel kurul yapıldı.

Yazılar ve Kurtuluş' 2 yıl  daha Rüstem Sakızcı ile devam dedi

 Yazılar ve Kurtuluş Mahalleleri Derneği,  yapılan seçimle birlikte, Rüstem Sakızcı'yı yeniden başkanlığa seçtiler.
25 Kasım 2012 Pazar Günü Esenlerde ki Dernek Merkezinde yapılan olağan genel kongre de, seçimler tek liste üzerinden yapıldı.
Divan Başkanlığını Cengiz Metinin yaptığı kongrede, mevcut Başkan Rüstem Sakızcı'nın  Yönetim Listesi oylanarak  2 yıllığına yeniden Yazılar ve Kurtuluş Mahallesi dernek başkanlığına seçildi.
Rüstem Sakızcı ile birlikte yönetime; Eyüp Tatar,R.Hacı Yenice.Ömer Sürücü.Tayfun Sürücü .Cengiz Metin.Sefer Sakızcı,Fuat Tatar R.İrfan Tatar seçildiler.
İki yıldır Çamoluk Yazılar ve Kurtuluş Mahalleleri dernek başkanlığını başarılı bir şekilde yürüten, Rüstem Sakızcı ve ekibine, Çamoluk Haber oalrak başarılar diliyor ve daha yeni ve farklı hizmetleri yapmalarını bekliyoruz.

Çamoluk Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ali TATAR
Ali TATAR - 11 yıl Önce

Yeni Dernek Yönetimine başarılar diliyorum. İlçemize ve kendilerine hayırlara vesile olur inşallah. Allah utandırmasın.

SEYHAN FENERCİ
SEYHAN FENERCİ - 11 yıl Önce

YAZILAR VE KURTULUŞ MAHALLESİ İÇİN HAYIRLI OMASINI DİLİYORUM SN RÜSTEM BAŞKANIDA YÜREKTEN KUTLUYORUM GERÇEKTEN YILLARDIR ÇOK İYİ BİLİYORUMKİ ÇAMOLUK VE ÇEVRESİNDE KÖYÜNDE YÜREĞİYLE GÖNLÜYLE VE EKİBİYLE DOLU DOLU BİR BAŞKAN İNŞALLAH İLERDE ÇAMOLUKTA ÇOK DAHA GÜZEL YERLERDE GÖRMEYİ DİLİYORUM ÇAMOLUĞUN RÜSTEM ABİ GİBİ DEĞERLERE ÇOK İHTİYACI VAR YOLUN AÇIK OLSUN SN BAŞKAN

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205