Ak Parti İlçe Başkanı ARI Gibi Çalışıyor

Ak Parti Çamoluk İlçe başkanı Zeki Karabul kısa dönemde büyük işler başarıyor.

Ak Parti İlçe Başkanı ARI Gibi Çalışıyor

Referandum Öcesi Ramazan Bayramı münasebetiylede Çamoluktaydık.  Çamoluk'un Mülki,İdari ve yerel yöneticileriyle zaman'ın müsade ettiği  ölçüde görüşmeler yapmaya çalıştık.
Refrandum Arifesinde de (Cumartesi günü)  Ak Parti  İlçe Başkanı Zeki Karabul'la görüştük.
Görüşmeyi Zeki Karabul'un Gölpark Kenarındaki Ofisinde gerçekleştirdik. 




Yalan'ın Etkisi
Zeki Karabul'la konuşmaya başladığımızda bize "Sizden bir arkadaşla Festival öncesinde  bir görüşme yaptık,ancak sitenizde bize ait olmayan beyanlara yer vermişsiniz bizim söylemediğimiz sözleri biz söylemiş gibi yazmışınız"diyerek bizde soğuk duş etkisi yapacak bir giriş yaptı.
Zeki Karabul'a haber okuyup okumadığını sorduk  o da "Ben yoğun referandum çalışmaları nedeniyle okuyamadım arkadaşlar söylediler" dedi ve birlikte hakkında yapılan haberi açıp okuduk. Daha sonra Zeki Karabul bize dönerek "Yahu bu haber de bir şey yok,hepsi benim söylediklerim gibi" diyerek hayretlerini ifade ettikten sonra normal gündemimize döndük.

Ç.H. : Sayın Başkan  ilk önce Ak Parti Çamoluk İlçe Teşkilatındaki İstifaları soralım Ak Parti Çamoluk teşkilatında bir huzursuzluk mu var?
Z.K. Sıkıntı yok Yönetimden iki istifa oldu onlardan da  Yakup Kaleli   ve Temel Tombul Kendileri istifa etti. Merhum Bayram taşçı arkadaşımızın da vefatından dolayı boşluk söz konusu oldu.
 Ç.H. Referandum çalışmaları nasıl gidiyor Çamoluk ta?
Z.K. Burada ki çalışmalarımız çok güzel gidiyor Ak Parti Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi Kurumsal olarak "EVET" diyor. Zaten CHP'nin ve MHP'nin  oy oranı %2 toplamda % 4 ediyor. Ancak   MHP ve CHP'nin tabanında   arkadaşlardan "EVET" diyeceklerini söyleyenler var. Bütün bunların ışığında Çamoluk ta Referandum sonuçlarının büyük oranda "EVET" Çıkacağını söyleye biliriz. 
Ç.H. Daha önceki haberimizde Göl Parkla ilgili çalışmalarınızın olacağını söylemiştiniz bu yıl içerisinde bir çalışma olacak mı?
Z.K. Gölparkla ilgili çalışmalarımız devam ediyor.Sivas' tan ağaç makinaları gelecek ve Gölpark' Büyük Ağaçlar dikilecek.Bunun yanında kalıcı protokol yeri yapılacak. Gölün etrafı taşlarla çevrilecek.
Bu işlerin Sonbaharda yapılması planlanıyor.Bu işler Çamoluk Derneğinden İsmini açıklamak istemiyorum  bir arkadaşımız Sponsor olacak.
Ç.H.Peki Başkan Kültür Merkezinin durumu nedir,çalışmalar hangi aşamada?
Kültür Merkezinin temeli atıldı biliyorsunuz. İnşaat çalışmaları hılı bir şekilde devam ediyor 1. Kat inşaatın betonu atıldı.Birde şunu açıklamak istiyorum Kültür Merkezi inşaatının yanlız malzemesini HES ler veriyor geri kalanı Çamoluklular tarafından karşılanıyor.
Ç.H. Başkan söz HES lere gelmişken soralım Sarpkaya Köyündeki HES inşaatlarından bazı vatandaşlar şikayetçi sebebi ise inşaat çalışmalarında patlatılan 100 kg dinamitler kendileri inşaat şirketine durumu bildirmişler onlarda önce 90 kg sonrada 80 kg olarak patlatıyorlarmış, ancak köylüler bununda rahatsız edici olduğunu söylüyorlar sizin bu konudaki düşünceleriniz nelerdir?
Z.K.Öncelikle şikayetleri biraz abartılı buluyorum çünkü bizim mühendislerimiz ve Giresun dan gelen mühendisler periyodik olarak inşaatları denetliyor ve gereken incelemelerde yapılıyor.Bizde her hafta gidip oradaki inşaat çalışmalarını kontrol ediyoruz.
Yapılan anlaşma gereği inşaat çalışmalarından dolayı bozulan yolları yetkili firma tarafından eski haline getirilecek.Bunun yanında yine bu firmalar Sarpkaya ya Yeni Cami yaptırıyorlar ve Kültür Merkezimizin inşaat de malzemesini karşılıyorlar bunlara da biraz katlanmamız gerekiyor.Şu anda inşaatlarda çalışan birçok Çamoluklu var bu çalışmalar bittiğinde de gene Çamoluklular istihdam edilecek
Ç.H. Çamoluk ta çalışma yaparken karşılaştığınız sorunlar oluyormu?
Z.K.Hayır! vatandaş bizi destekliyor halkla ilgili hiçbir şikayetimiz yok.Bizde hiç kimseye partisinden dolayı ayrım yapmıyoruz,bizim için insan olması ve Çamoluklu olması yetiyor siyasi tercihi onun kendi özelidir biz karışamayız.
Ç.H. Festivalde geleceği açıklanan bazı hizmetler vardı açıklanan bunların akıbet nedir?
Z.K.Bir buçuk ay içerisinde Dijital bankacılık gelecek,Nurettin Bey'le görüştük Ambulans gelecek yine sağlık konusunda sağlık Merkezi 24 saat esasına göre çalışacak.
Yüksek okul için gelişmeler var Yurt binası Üniversiteye devroldu ve tadilat çalışmaları başladı.
Giresun Üniversitesi Rektörüyle görüştük “Tabelayı asabilirsiniz” dedi. Bu sene için de kontenjandan Çamoluk’a 50 -60 öğrenci vereceklerini söyledi. Bu hizmetleri de Yüksek Okul Yaptırma Dernek Başkanı olarak takip ediyoruz.
Ç.H. Teşekkür ederiz Başkan bize zaman ayırdığınız için
Z.K. Ben teşekkür ederim




Analiz:
Zeki Karabul la ilgili Çamoluk ta olumlu yönde kanaat lar oluşmuş. Görüştüğümüz Çamoluk ta yaşayan,yerleşik esnaftan ve halktan insanlar Zeki Karabul’un Çamoluk’a olumlu yönde katkıları olduğunu Çamoluk’a hizmet alabilmek adına birçok girişimde bulunduğunu ifade ettiler.Ayrıca Çamoluk’un Çamoluk tan yönetilmesi gerektiği konusunda fikirleri olduğunu,bundan dolayı da zaman, zaman Çamoluk’un “ileri gelenleriyle” fikir ayrılığına düştüğünü söylediler. Zeki Karabul ile ilgili bir kanaat de bildiği doğrudan hiçbir baskı veya telkin sonucu geri adım atmadığı yönünde oluşmuş
Bizler Çamoluk Haber Olarak Zeki Karabul’a Doğru bildiği yolda yürüye bilmesi için başarılar diliyor ve Halkta oluşan bu imajını devam ettirmesini diliyoruz

Çamoluk Haber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205