Ak Partili Mehmet Geldi Çamoluk'ta

AK Parti Giresun Milletvekili Adayı Mehmet Geldi Seçim çalışmaların için Çamoluk ve Yenice beldesi ni ziyaret etti.

Ak Partili Mehmet Geldi Çamoluk'ta
Ak Parti 2. sıra Milletvekili Adayı Mehmet Geldi Çamoluk ve Yenice’yi ziyaret etti
 ilk olarak Çamoluk’ta  esnafları ziyaret eden ve vatandaşların sorunlarını dinleyen Geldi  Daha sonra Ardından Yenice Beldesine gitti. Geldi, burada Yenice Belediye Başkanı Halil İbrahim Gerçek'i ziyaret ederek seçim çalışmalarını sürdürdü.
Son olarak Şebinkarahisar İlçesinde geçerek İlçede esnaf ve vatandaş ziyaretlerine devam etti. İlçede esnaf ve vatandaşların sorunları dinleyip 12 Haziranda yapılacak olan Milletvekili Genel seçimlerinde destek istedi.
Milletvekili adayı Geldi'ye Esnaf ve vatandaşları gösterdiği yakın ilgi ise dikkatlerden kaçmadı.Ak Parti Milletvekili Adayı Geldi yaptığı açıklamalarda “Ak Parti iktidarıyla ilimiz ilçelerimize hizmet etmek için yoğun şekilde çalışmalarımız devam ediyor. Bu bağlamda Çamoluk'ta, Yenice'de ve Şebinkarahisar'da seçim çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Halkımızdan da çok olumlu tepkiler alıyoruz” dedi.
Yapılan Ziyaretlere, Şebinkarahisar Belediye Başkanı Şahin Yılancı,  Ak Parti Şebinkarahisar İlçe Başkanı Ahmet Bölük, Ak Parti Çamoluk İlçe Başkanı Zeki Karabul, İl Genel Meclisin üyeleri  Oğuz Demir, Uğur Eraslan, İl Yön. Kur. Üyeleri Halit Yağlıdere, Naim Elmas, Kamil Aksu ve partililer katıldı.
 
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205