Çamoluk’ta Belediye Halk El Ele

Çamoluk Belediyesi ve halk birlikte alt yapı sorunlarını çözüyor.

Çamoluk’ta Belediye Halk El Ele
Çamoluk Belediyesi ve halk birlikte alt yapı sorunlarını çözüyor.
Çamoluk Belediyesinin yaşadığı maddi sorunlar nedeni ile Alt yapı sorunlarının altından tek başına kalkamayan belediye ,halkla birlikte olup ilçenin altyapı sorunlarını çözüyorlar.
Çamoluk Karşıyaka Mahallesi sakinleri de kendi mahallelerinin altyapı sorunlarını belediyeyle birlikte  çözüyorlar.
Karşıyaka Mahallesi  Aksu sokak  sakinleri belediyeyle yaptıkları mutabakat sonucu  sokaklarının kanalizasyon borularını kendileri alarak , sorunlarının çözülmesini sağladılar.
Belediyenin daha önce açıkladığı, altyapı sorunlarına,çalışma yapılacak mahallelerinin belediyeye maddi katkıda bulunması yönünde yaptığı açıklamadan sonra, tekrar  açıklama yaparak  belediyeye para  yerine malzeme alınsın açıklaması halk arasında da olumlu bulunarak, kabul gördü.
Belediye halk işbirliği ile daha önce de Şehit Pilot üst.Teğ. İsmail Düz Caddesi de aynı yöntemle altyapı sorunlarından kurtulmuştu.
Konu ile ilgi olarak açıklama yapan Karşıyaka mahallesi Muhtarı Rıdvan Alkan, Belediye  başkanı ile yaptığım görüşmede,belediyenin şuanda altyapı sorunlarını çözecek parasının olmadığını  ve mahallelinin altyapı borularını aldığı takdirde diğer giderlerini karşılayacağını söylemesi üzerine,bizde
Mahalleli olarak kendi aramızda yaptığımız görüşmede   belediyeye bu konuda yardımcı olmaya karar verdik ve alt yapı borularını kendi paramızla alarak bu sorunun çözülmesini sağladık. Sorunlarımıza gösterdiği olumlu  katkılarından dolayı mahallem ve şahsım adına beldiye Başkanına teşekkür ediyorum” dedi.
Çamoluk Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
cihat çolakel
cihat çolakel - 13 yıl Önce

Ne belediye ama arkadaş helal olsun tek başına bi işi yapamayacak kadar ACİZ.

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205