Çamoluk’ta Canikli ve Ekmen Protestosu

Çamoluk'ta Millet vekili Nurettin Canikli ve Veysel Ekmen protesto edildi.

Çamoluk’ta Canikli ve Ekmen Protestosu
 
Yaklaşan 12 haziran seçimleri dolaysıyla  Çamoluk’a gelen Giresun Millet Vekili Nurettin Canikli ,Tepkiyle karşılandı.
Çamoluk esnaflarından bazıları ilçeyi ziyarete gelen Millet Vekili Nuraettin Canikli ve Veysel Ekmen’e Çamoluk’a vaat edilip te yapılmayan hizmetlerden dolayı sert tepki gösterdiler.

Geçtiğimiz Salı günü Çamoluk’a gelen Nurettin Canikli, beraberindeki heyetle birlikte esnaf ziyareti yaptılar, yapılan ziyaretler esnasında Çamoluk esnaflarının bir çoğu,  Nurettin Canikli’ye daha önce yapılacağı açıklanan ve şu ana kadar yapılmayan TOKİ, Hastane ve Üniversite gibi konularda herhangi bir gelişmenin olmadığını belirterek  Canikli’ye tepki gösterdiler.
 
Veysel Ekmen’i İçeri Almadılar.
 
Tepkilerden en fazla nasibini alanlardan biri de Çamoluk Derneği eski başkan Veysel Ekmen oldu.
İlçeye hizmet gelmemesinin en başlıca sorumlularından biri olarak ta Veysel Ekmeni gösteren Çamoluk esnafı, yapılan esnaf ziyaretleri esnasında dükkana giren Canikli’ye hoş geldiniz sayın millet vekilim dedikten sonra Veysel Ekmen ve beraberindeki heyete  ( Ak Partinin İstanbul kanadı)“Çıkın dışarı,siz buraya giremezsiniz, bu zamana kadar bu kapıyı açmayan sizler ne yüzle buraya geliyorsunuz gidin buradan  diyerek içeri almadı.
Yapılan protesto  Çamoluk ta büyük yankı uyandırdı.
Daha sonra yapılan ziyaretlerde başka bir esnafta Nurettin Canikli’ye dönerek “ biz başbakanımızı seviyoruz ve ona da oy veriyoruz, sizin şahsınıza oy verebilmemiz için bize bir neden söyleyebilirmisiniz,Toki dediniz yok hastanen dediniz olmadı üç doktor var siz altı diyorsunuz Çamoluk’a hangi hizmeti yaptınız da buraya geldiniz” diyerek sert tepki gösterdi.
Nuerttin Canikli’nin de karşılık vermesi üzerine sertleşen ortamı araya girenlerin Nurettin Canikli’yi dışarı çıkarması ile son buldu .
Tüm bu olanların üzerine Nurettin Canikli ve beraberindeki heyet ziyareti tamamlamadan ilçeden ayrıldılar .
 
Çamoluk Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
burak sezer
burak sezer - 13 yıl Önce

tepkiler haklıdır,üslup önemlidir.Bizim misafire saygı kültürümüz içinde söylenmesi gereken söylenmelidir.Hakikat en sarih biçimde ifade edilmelidir.sözlü ve fiziki şiddete başvurmadan haklı tepkimizi,mağduriyetimizi,hizmet ve yatırım yoksunluğumuzu ifade etmeliyizi.Ak parti ve başbakan a eyvallah.fakat haberde ismi geçen şahıslar bu milleti yıllardır kandırıyorlar.artık bu meseleyi direk başbakan iletecek vasıtalar bulunmalı.8,5 yılda heryerde imar ve inşa faaliyetleri yapıyorsunuz ama burda çakılı bir çiviniz yok diye bilgilendirmeliyiz.hatta sitede birkaç gün önce "belediyenin altyapı yapacak kaynağımız yok"şeklindeki maalesef 1940 lar Türkiye sinde ancak bulunabilir bir manzarayı gözler önüne sermekte fayda var.bu seçimin galibi Çamoluk olsun...

çamoluğumu seviyorum.
çamoluğumu seviyorum. - 13 yıl Önce

Elleri öpülesi esnaflar,sizi tebrik ediyorum.çok güzel bir ders vermişsiniz.sadece yılda 1 son model jeepleeriyle gelip hava atıp kim iktidardaysa onun yanında olanları,seçildikten sonra hemen ertesi gün ankaraya gidip sizi ve çamoluğu kaderine terkedenlere çok büyük bir demokratik tepki koymuşsunuz,gerçekten mükemmel bir iş çıkartmıssınız.birileri tokinin başkan vekili ama hala bir arpa boyu kadar ilerleme yok.yanlıs hatırlamıyorsam 5-6 yıl önce gundeme geldı.iktidar partısının çamoluk temsılcısının ınternet sıtesınde,malum baskan vekili ve bır kac kısı daha tokıye gosterılen arsanın uzerınde boy boy fotolar vermıslerdı.sadece gosterı yaptılar ınsanları kandırdılar,2011 yılı oldu hala bır ılerleme kaydedılemedı.çamoluk gercekten tek basına bırakılmıs,terkedılmış.bır suru onde gelen ınsan olduğu halde burokrasıde hıc bır etkınlıgı yok.daha camolukta bır sorununu cozemedıler.ve sayın vekıl adayı cozulecek dıyor yıllardır.heralde bır 8 yıl daha ıstıyor cozmek ıcın.

çamoluğumu seviyorum.
çamoluğumu seviyorum. - 13 yıl Önce

bu mıllet bır 8 yıl daha sıze oy vermek zorunda degıl sayın vekıl.hz.Ömerin adaletini ıstıyoruz,alucraya,goreleye,guceye,çanakcıya,şebınkarahısara,pirazize,kesapa,ne kadar hızmet gıdıyorsa çamoluğada o kadar hızmet getıreceksınız hıc caresı yok yapacaksınız.ya yapacaksınız ya tıpış tıpış gıdeceksınız.ıktıdar da olup sorunları cozemıyorsanız sız acızsınız demektır.ıktıdar sorunları cozme yerıdır bahane uretme yerı degıldır.sımdıde sebınkarahısarı ıl yapacagız dıyor.ilk il olacak ılce şebınkarahısar dıyor.ama buda unutulur.artık uyanın degerlı halkım uyanın sılkelenın kendınıze gelın,uyanın artık su narkozdan.ulkenın kaybedecek vaktı kalmadı.yanıbasımızda ortadoğuda buyuk ısraılın kurulması ıcın yapılan planlar bırer bırer ıslıyor.hemde hıc aksamadan ılerlıyor.ılla basımıza bomba yağıncamı,namus elden gıdıncemı uyanacaksınız.ey aziz milletımız uyanın artık.bır musluman aynı delıkten 2 defa ısırılmaz.tum hemserılerım allaha emanet olun,13 haziran sabahı,SAADET'e erişmek dileğiyle.........

EKARABUL
EKARABUL - 13 yıl Önce

İŞTE ÇAMOLUK BU İŞTE MİLLİYETÇİLİK İŞTE BİRLİK BU ÇAMOLUĞU KUTLUYORUM BEN BAŞBANIMIZI SEVİYORUM İSTANBULDAN ONA OY VERECEGİM AMA İÇİNDEKİ ÇAKAL GRUBLARI İÇİN DÜŞÜNMEKTEYİM SAYIN ARKADAŞLARIM ESNAFIMIZI ÇAMOLUKLUMUZU HEMŞERİLERİMİ TEBRİK EDİYORUM
BU KAPIYI YILLARCA AÇMAYAN ŞİMDİ AÇMASIN

Kasım ÜÇTAŞ
Kasım ÜÇTAŞ - 13 yıl Önce

Bu halk başbakanı seviyor diye oy veriyor. Fakat vekiller yan gelip yatıyor. Çamoluk vekilini çıkarmadılça hizmet alması zor. Bunun için birsonraki seçimde herkes birlik olup parlementodaki partilere diyecek. Kim vekil istiyorsa aday göstersin destekleyelim.

Engin
Engin - 13 yıl Önce

Yorumunuz yayın ilkelerimize uymadığından yayınlanmamıştır.

Engin
Engin - 13 yıl Önce

Neden uymadı anlayamadım. Sen yanlış hatırlamıyorsam Mustafanın abisisin beni kardeşine sor bakalım söylediklerimin gerçeklik payı ne kadar.

Sayın Engin Bey yazdıklarınızın içerisinde hakaret içeren cümle olduğu için yayınlanmamıştır.(yalaka) kelimesi hakaret içrir

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205