Çakılkaya’da 2. Kenan Möhürcü Dönemi

Yeni seçilen Çakılkaya Köyü Dernek yönetimi ilk toplantısını Kartal'da ki Titanic Otel'in teras katında yaptı.

 Çakılkaya’da 2. Kenan Möhürcü Dönemi
3 Kasım 2013 Pazar günü,Okmeydanındaki  Dernek  Genel Merkezinde yapılan, Çakılkaya Köyü  Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Güzelleştirme Derneği olağan  genel kongresi sonucu,  yönetime seçilenler, ilk toplantısını Kartal’da ki Titanic otel de yaptılar.
Seçim sonucunda, ağırlıklı olarak eski yönetim, bir kaç üye dışında yeniden seçildi.
Dernek yönetimine yeni seçilen,genç yöneticilerden, Osman Safi’nin davetiyle bir araya gelen Çakılkaya Köyü Dernek yönetimi,  gelecek iki yılda ne yapabilecekleri hakkında, görüş alışverişinde bulundular.
Yapılan yemekli toplantıya ,Yöneticilerden,
Kenan Möhürcü,Recep Möhürcü,
Bilal Lortoğlu,İsmail Safi,Mevlüt Tamzaralı,Osman safi,Dursun Kulaoğlu Selami Fenerci katılırken, Celal Saf,Eski Muhtarlardan Murat Safi,Ramis Kulaoğlu,Vural Möhürcü de misafir olarak katıldılar.
Yapılan toplantı da,  yönetim olarak en az her ay bir araya gelinerek yapılması gerekenlerin görüşülüp tartışılması, ortak görüş olarak benimsendi.
Köyde  insanlar arasında ki dargınlık ve kırgınlıkların giderilmesi için çalışma yapılması da  kabul gören teklifler arasında yer aldı.
Dernek Başkanı Kenan Möhürcü de, Köy yaylasında su sıkıntısı olduğunu ve bu sıkıntının giderilmesi için yaylada sondaj çalışması yapılmasının gerektiğini dile getirdi.
Yaylada yapılacak olan sondaj çalışmasının maliyetinin ise 7000TL ile 30.000 TL arası  olduğu açıklandı.
Başkan Kenan Möhürcü yaptığı açıklamada, 2014 yılında mevcut haliyle sağlıksız olan köy içme suları için kaptaj yenileme çalışmaları yapacaklarını,bu çalışmayla modern,içleri fayanslı,paslanmaz çelik kapaklar  ile kapatılan kaptajların yapılacağını açıkladı.
Yeni yönetimin  kurulu üyelerinin 13 Kasım 2013 Çarşamba günü, dernek merkezinde toplanarak görev dağılımı  yapacağı  açıklandı.
Toplantı Titanic  otelin terasında çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi. 

Çamoluk Haber











YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205