Çamoluk CHP de Toplu İstifa

İl Yönetmi ve Genel Merkezle Anlaşamayan CHP Çamoluk İlçe Teşkilatı Toplu olarak istifa etti

Çamoluk CHP de Toplu İstifa
Çamoluk CHP ilçe Yönetimi toplu olarak istifa etti
CHP Merkez Yönetimi ve Giresun il Yönetimiyle anlaşamadıklarını belirten CHP Çamoluk ilçe yönetiminde kayıtlı bulunan 48 kişi toplu olarak istifa etti.
Aralarında CHP Çamoluk İlçe Başkanı Mustafa Tatar ve dört   Muhtar’ında bulunduğu üyeler istifa dilekçelerini Genel Merkeze gönderdiler.
İstifa eden Başkan ve  üyelerin istifa nedeni olarak Genel Merkez ve il Yönetimiyle olan anlaşmazlıklar olduğu bildirildi. Kendilerinin Deniz Baykal ekibinden olduklarını, Genel Merkezin yürütmüş olduğu politikaları kendilerinin benimsemediğini bundan dolayı da partide kalmanın bir anlamı olmadığını belirterek istifa ettiklerini bildirdiler.
 
Çamoluk Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
mcozdemir
mcozdemir - 14 yıl Önce

bu ismi geçen şahsiyet çamoluk ilçe başkanı değildir. birlikte istifa ettiği kişilerde cumhuriyet halk partisinin üyesi değildir.. istifa etmeleri için önce partiye üye olmaları gerekir .. bu arkadaşımızı yazdığı muhteşem senaryodan dolayı kutlar başarılarının devamını dilerim...

ali tatar
ali tatar - 14 yıl Önce

sn. editör sizden böyle bir hata beklemiyordum. gerçeği yansıtmayan bir haberi nasıl araştırmadan sormadan gerçekleri öğrenmeden haber yaparsınız.
lütfen böyle bir hataya daha düşmeyiniz
saygılarrr...

Ali Bey biz Çamoluktan araştırdık, üç adet haber kaynağımıza olayı teyid ettirdik ve Mustafa bey'i de arayarak haberimizi yaptık bilginiz olsun.Araştımadan yapılmış bir haber değildir.

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205